Hade ju tänkt....

tippa en del serier. Jag tänkte börja med dam 2:an i Södermanland, så tog mig tid att "surfa" runt lite. Jag tänkte att man skulle hitta något om vad som var på G inför nästa säsong. Men icke sa Nicke. Vet att jag sitter i ett glashus då jag klagar på hemsidorna för att LIBK:s är ju inte ngn höjdare iaf inte när det gäller damerna (fast det är väl inte så viktigt kanske). Det var alltså taskigt med uppdateringar milt sagt. Men jag gör ett försök:

1. Telge SIBK, klart bästa materialet som jag ser det. Lite info har jag ju fått från min "gamla" kollega Tommy. Tjejerna som fått kliva ner från D1-laget har en positiv inställning och det betyder mycket. Några som jag ser det riktigt bra nyförvärv spetsar till truppen ytterligare. Tommy är riktigt duktig på att få en "skön" stämmning i lagen och det vinner de på.

2. Södertälje IBK, har en hög potential med många väldigt duktiga "yngre" tjejer. Ove är rutinerad och kan han få alla att följa de taktiska regler han lägger upp så är de ett stort hot om seriesegern.

3. Nykvarns IF:s 94:or tar tredjeplatsen om inte "Dala" behöver de bästa i ettan. Det ska iaf bli intressant att följa det laget, som sopat rent i Viking Line Cup år efter år.

4. Trosa Edanö, de har en hel del tjejer som har stor kvalitet. Om en viss "altmeister" bestämmer sig för att spela där hon bor så kan de hamna högre upp.

5 Onyx som jag inte har en susning om, men en klubb med så bra organisation som ONYX har,  bör kunna skaka fram ett hyfsat D2 lag.

6. Torshälla, måste erkänna att jag är väldigt osäker på detta lag. Jag kan väl säga att platssiffra 6 är den lägsta som laget kan hamna på.

7. Gnesta, det var ju inte så många år sedan klubben faktiskt kvala till div 1. Har en hel del bra spelare (några har sökt Igelsta ;o)). Får de bara ihop en hyfsad stor trupp kan de överaska och komma högra upp, men mitt grundtips är nr. 7

8. Flen som jag ser det. Inga större meriter för yngra eventuellt uppflyttade tjejer. Ett lag som "hankar sig fram" varvar bra matcher med plattmatcher allt beroende på vilket lag man kan ställa upp med. Systrarna Strömberg är ju bärare av laget. Fortsätter de?

9. Strängnäs, de har en tunn trupp om man ser på förra säsongen. Att komma två i Södermanlands trea säger inte så mycket, men jag tror de är bättre än Katrineholm.

10 Katrineholm, är det bara Volley-boll som gäller? Har svårt att se att laget som tycks spela mest för att det är kul ska undvika sista platsen.

Södermanlands två är inne i ett nytt experiement där man efter höstsäsongen gör om serierna och vissa lag från D3 går upp, om jag fattat allt rätt. Spännande försök som är på G. Tyvärr blir det väl bara i år då seriesystemet kommer att ändras från D1 och nedåt säsongen 2010-2011.

Avsaknad av info på hemsidorna gör ju min tippning lite chansartad. Bävar lite över att försöka tippa D2 i Östergötland. Södermanland är ju och kommer att förbli mitt distrikt.

Jaha detta är iaf mitt tips, kommentera om ni vågar :o)!!


Strålande solsken...

och jag tillbringar lördagen i Åkersberga Sporthall.  Jag var med hela dagen så jag fick tillfälle att se både DJ och HJ aspiranterna mycket. Kan väl säga att det ser lovande ut inför SM mycket talang och många som verkligen gav järnet och ville visa att de hör hemma i stadslaget. Så det blir nog tufft även nästa år att rå på Stockholm.

Det var även kul att köra teori med dem, tysta satt det och lyssnade och jag hoppas att de fick en och annan tanke att bära vidare.



Varit duktig i....

dag igen. 1 mil utan att tankarna irrade alltför mycket. Träningsmatcher är väl det som är mest aktuellt nu, blir ju ganska tajt då serien börjar redan mitt i sept. Kallsta open hade kanske varit intressant men tyvärr så är den ju fulltecknad.

Vad som är klart är en fajt mot Solfjäderstaden nu i juni, Cup i Nykvarn, match mot Jönköping och eventuellt också Mullsjö samma dag, match mot Telge allt detta i aug. Fattas en eller två fajter i sept sen ska vi väl vara förbereda inför serien.

I morgon är det Stockholms stadslags uttagningar/breddläger i Åkersberga som gäller. Det blir en heldag med två föreläsningar för "talangerna" om balans i livet, återhämtning och talangutveckling (hur jag nu ska hinna med det på en timme). Ska iaf bli kul att träffa "aspiranterna" på nästa års DJ/HJ.

Vallabacken är brant...

vilket tjejerna fick känna på idag. Men det såg mycket bra ut och alla körde för fullt så jag tror det var tunga ben på de flesta efter träningen. De får ju vila nu till måndag då snabbhetsträning står på programmet.

Truppen har ju efterfrågats så jag kan väl berätta om två nya kuggar i hjulet. När jag hastigt och lustigt fick "ta över" Bergs i februari förra året så hade jag sett och även hört berättas om två talanger i Mjölby. Så under säsongen som varit höll jag en extra koll på dam tvåan och såg även några matcher med distriktslaget. Jag kunde konstatera att dessa två hade en stor potential och att de utvecklades mycket under säsongen.

Därför är det extra kul att Jessika Ivarsson och Karolina Holm valt att satsa med oss i ettan. Två unga tjejer som jag tror kommer att höja sig ytterligare ett snäpp nu när det blir div 1 spel.

Positivt tänkande eller???



"den här dagen har inte börjat speciellt bra och den kommer förmodlingen bara att bli värre...*suck*"

Tisdagen var en....

mötesdag med innebandy (förstås) som ämne. Dagen innehöll tre möten, två där ämnet var tjejer! Varför har vi ett tapp på spelare i 15-16 års åldern (möte 1) och träna tjejer (möte 2). Det ska bildas två projekt ett för intresserade tjejlag och ett för intresserade tränare i Mälardalsregionen. Min inblandning i det hela är väl fortfarande lite flytande men jag kommer antagligen att hålla någon föreläsning när det gäller tränarbiten. VM i innebandy i december (damer) kommer att vara en morot för deltagarna. SISU kommer att tillsammans med SIBF äga projekten och även Svenska Spel är inblandade. Det upplägg vi diskuterade såg väldigt intressant ut och jag tror att det kan bli väldigt bra.

Hann även med ett möte på Stockholms Innebandyförbund där vi pratade om breddlägret som vi ska ha på lördag. Det är uppstarten för DJ/HJ-17 inför nästa säsong som avslutas med SM i Nyköping i början på april.

Studio Fitness var värd för tjejerna igår och jag får väl höra i morgon hur det var. Känns i alla fall jättebra att vi får den möjligheten till kompletterande träning. Koordination, rörlighet och kondition är det som vi kommer att satsa på där. I morgon så står Vallabacken på programmet där benstyrka blir huvudspåret.

Vi har även knutit en RIG-tjej till laget. Lina Elveroth som kommer från Linköping.

Ni som väntar på att truppen ska komma ut på min blogg får vänta någon dag till, jag hoppas att allt är klart i denna vecka.

Tung som f-n...

var milen idag. Kände mig pigg när jag sprang ut vilket gjorde att jag sprang på mig mjölksyra i backen som kom efter 300 meter. Det fick jag alltså dras med i 9,7 km. Allt kändes egentligen bra utom att jag hade två ekstockar till ben. Konstaterade att 5:e och 8:e km är skittunga när benen inte riktigt vill.

Ska snart åka ner till Linköping och träffa Micke/Studio Fitness så får vi se vad vi hittar på för kul till tjejerna. Reka Vallabacken ordentligt ska jag också försöka hinna med innan Rydskogen. Ikväll blir det distansjogg, intervaller (60-30) 15 st och lite fys (armar-rygg-mage).Ganska tråkig träning men NYTTIG!

Hoppas kunna berätta lite nytt och spännande ikväll när jag kommer hem från Linköping. Det gäller förstås nya spelare.

Jag brukar inte tippa....

men i år ska jag göra ett försök. Jag ska tippa hur det går i 4 serier!
Div 1 Västra och Östra samt div 2 Södermanland och Östergötland.

Men innan tippningen ska jag givetvis försöka kolla upp lagen i de olika serierna och ge lite kommentarer här. Vissa lag har jag ganska bra koll på andra blir kanske lite mer av en chansning.

Jag kan passa på att presentera ett nyförvärv! Emelie Rosén back som kommer från Husqvarna IK (div 1). Emelie har också provat på elitserien med Ingelstad. Givetvis har hon även spelat i Smålandslaget. Tillsammans med Linnéa Almlöf spetsar hon till försvaret rejält inför kommande säsong.

Förhoppningsvis kan jag presentera två nyförvärv till inom kort.

Ytterligare en mil avverkad....

och mina tankar irrade omkring ganska rejält denna gång.

Mycket funderande över laget. Formationer, spelsystem, målsättning, delmål, gruppdynamik.

Formationer:
Jag har väl vissa idéer på formationer, men det kommer nog att bli ett trixande hit och dit i några träningsmatcher. Jag kommer givetvis att vara lyhörd för vad tjejerna tycker men till sist så fattar Niclas och jag besluten.

Spelsystem:
Där har jag en klar bild över hur jag vill att vi spelar. Vi ska givetvis ha ett alternativt spelsystem. Men tryggheten i ett grundsystem är ett måste tycker jag.

Målsättning:
Min målsättning har jag klar för mig men för att lyckas så måste hela laget dra åt samma håll och tro på de mål vi sätter upp. Våra delmål kan både vara stora och små.

Gruppdynamiken:
Den kommet automatiskt när tryggheten i formationer, spelsystem och målsättning fallit på plats i laget.

i övrigt gick tankarna till det mentala biten. Jag tror att man kan höja ett lags förmåga med 15-20% om man kan hitta rätt mentalt. Funderar på om vi ska ha någon liten "föreläsning" om mental träning. Jag kan iaf ge laget idéer om hur man jobbar med: Självbilder, Föreställningar, Nervositet, Mentala tekniker inför träningspasset, Självförtroende och Tävlingsplaner. Vi får se om vi kan "baka" in det någon gång innan seriestart.

Appropå seriestart så är den tidig i år. Första match redan 19-20/9 borta mot Vänersborg. Så där kommer vi att få bekänna färg med en gång.


Ytterligare en LIBK:are....

förstärker truppen. Susanne Gustafsson har gett klartecken för spel i div 1 kommande säsong.

Dags för P-15....

Stockholms stadslag att börja med sina uttagningar. Cirka 120 förväntansfulla och laddade killar från ett 30-tal klubbar ska visa upp sina färdigheter för Uffe Swärd och Danne Bron-Sundbom.

Kanske lär Danne ut sin straff som han gjorde i Finnkampen. http://www.youtube.com/watch?v=alo8Ns3_qQ8

Jag hoppas hinna med en sväng till någon av dagarna för att "känna på" stämningen och spänningen i Eriksdalshallen.


En LIBK:are till...

har anslutit till truppen! Vi hälsar Sara Wiman välkommen!

En liten bild...



på "paradiset" på Gugges begäran....   ;o)

Idag har jag sprungit milen igen...

och mina filosofiska tankar gick denna gång åt lagbygge/lagmoral hållet. Vad krävs det för att skapa ett bra lag? Vad krävs det för att vinna en serie? Det krävs förstås ledarskap och spelare. En gemansam målsättning - gärna med delmål så att man kan ta ett steg i taget. Alltså långsiktiga mål och kortsiktiga mål. Jag tycker man ska ställa höga mål, men de ska förstås vara realistiska så dom går att genomföra. Man ska förstås också komma överens hur man ska göra för att uppnå målen. Träning, taktik, inställning m.m. Någon har sagt att ett lag med hög lagmoral/klubbkänsla vinner 6-9 poäng per säsong bara på det.  Här kommer ett litet "recept":

Goda tankar ger ett vinnande lag!


Vi vill vinna!
Med betoning på vi. Det är vinsten som räknas. Ju större dessto roligare.

Stolthet är viktigt!
Inget stort åstadkoms utan engagemang och stolthet. Vi är stolta över laget, viktiga segrar, duktiga spelare och ledare.

Resultatmedvetenhet!
När matchen är slut vet alla hur den gick, var vi ligger i tabellen, hur många poäng vi måste ta i nästa för att vinna/leda serien. Och att vi just nu ligger högt upp i serien säger inget om hur det går i nästa match. Sannolikt blir det tufft, för alla skärper sig extra när de möter oss. Men visst ska vi vinna!

Olika roller respekteras!
Man vet att alla är beroende av varandra och diskuterar inte vem som är viktigast i laget.

Misslyckas är okey!
Det viktigaste är att våga. För det säkraste sättet att aldrig missa ett skott är att aldrig skjuta.

Man peppar varandra!
Om någon i laget har en dålig dag och hänger med huvudet - eller rentav råkar göra självmål - så gnälls och skitsnackas det inte. Man försöker snabbt lära av misstag och peppa varandra att fokusera framåt och att tillsammans ta sig ur problemet.

Taktik angår alla!
Före en match känner alla till taktiken, vad den går ut på och hur man själv kan bidra.

Helheten är viktigast!
Visst är det bra om de enskilda spelarna i laget trivs och har roligt, men lagets intresse går ändå före individen. Det är själva förutsättningen för en team-anda: att det finns något större och viktigare än jag själv och som jag kan bidra till att vi når tillsammans. Den känslan ger både mening och tillhörighet.

Segrar firas - genast!
När laget nått uppsatta mål eller vunnit viktiga matcher så firar man tillsammans. Alla är med även reserverna (som i och för sig hellre spelat än suttit på bänken) och gläds åt lagets framgångar.

Laget tränar tillsammans!
För att kunna bygga laganda är det viktigt att spelarna träffas före, under och efter träningar/matcher. Gemensam uppladdning och eftersnack svetsar samman och förhindrar revirtänkande.

Oj det blev ett långt inlägg, men jag springer ju inte så snabbt så jag hinner tänka mycket! ;o)



Studio Finess...

http://www.studiofitness.se/ kommer att vara till min hjälp då det gäller träningen. Vi har fått ett förmånligt avtal med Fitness som jag tror kommer att vara enormt bra för oss. Styrka, rörlighet och koordination är de bitar som jag tror kommer att utveckla laget.  Jag ska sätta mig ner med Mickael och se vad som ska göras och hur mycket.  Styrka i all ära men man får inte tappa  smidighet/snabbhet.

Idag har jag kört Cooper på Södertälje IP för de elever på skolan som inte gjort det än. Att det ska vara så förtvilat svårt att få en tjej/kille som säger sig satsa på innebandyn att springa 3000 meter. Men jag ger mig inte alla ska springa även om det blir på resursdagarna efter skolavslutningen. Många av dom har en målsättning med sin innebandy men det känns som om de inte brinner för det och då kommer de absolut inte att nå sitt mål.

Linnea Almlöf är nu klar för laget och det är jättekul! Vid mina kontakter med Sten Sture (läs Anders Hiller) har jag fått höra så mycket beröm så nu har hon stora förväntningar på sig från mig ;o). Linnea är en back som kommer att tillföra laget mycket när det gäller inställning/moral enligt vad jag fått höra. Känns ju bra att hon har div 1 rutin från Östra gruppen som många säger ska vara så mycket bättre än den Västra. Vilket jag tvivlar på, har ju sett många av lagen i Östra under föregående säsong. Hon har förstås även representerat Uppland i distriktslags-SM.

En annan mycket glad nyhet är att "seriens bästa målvakt" Sofia Petersson har skrivit på. Truppen börjar alltså bli helt klar. Vi väntar på övergångspapper för tre spelare,  vilka jag hoppas kunna presentera inom kort. Alla tre har skrivit på så det är egentligen en formalitet, men som sagt jag vill vara helt säker innan jag skriver vilka det är.

Träningen igår gick bra tycker jag. Lite blött och halt för några av momenten i snabbhetsupplägget men det får man ta. Känns som om det var bra stämmning. I morgon kör vi nästa pass.





Att vara ute och springa...

är ett gyllene tillfälle att samtidigt filosofera över ditt och datt. Idag gick mina tankar till träningsmängd för laget kontra återhämtning. Jag har varit ute och surfat runt lite i helgen och konstaterat att vissa lag tränar 4-5 gånger i veckan. Det känns för mig som lite väl mycket för tjejer som samtidigt har ett "civilt" liv, de är ju inte proffs.

"Du tränar som ett proffs med återhämtar dig som en amatör" med det vill jag säga att återhämtning efter en träning är lika viktig som själva träningen. Att träna är lätt men att återhämta sig är svårt. Återhämtningsbehovet måste vårdas och skötas om på samma sätt som träningen. Det är viktigt att våga vila. Kroppen behöver återhämta sig både fysiskt och mentalt för att kunna prestera på bästa sätt.

För mig känns det viktigare att ha kvalitét på träningen än kvantitét. Det måste ju vara viktigare att känna "va kul i kväll är det träning" istället för "*suck*, träning ikväll igen". 2-3 gånger i veckan känns för mig som en lagom dos. Träningen ska kännas "lustful" mår man bra så går ju allt lättare. Man tränar för att förbättra sig själv, inte tävla och jämföra sig med andra. Jag körde Cooper-test i skolan och en av tjejerna hade en ganska dålig tid men var jättenöjd för hon hade förbättrat sig med en minut från förra testet. Hon tävlade mot sig själv inte mot andra.

I morgon kväll är det Rydskogen som gäller igen. Kan bli lite stressigt för jag ska ha ett möte på skolan 16,30 med Södermanlands innebandyförbund.

Idag skickar jag övergångspapper till Skattkärr för en tjej som ska börja studera i Linköping till hösten. En forward som kan göra mål, i alla fall när hon möter Bergs.



Tre LIBK:are....

Rose-marie Nilsson, Sandra Sundberg och Anna Briland kommer att berika truppen. ;o)

På måndag ska jag testa några snabbhets-övningar så får vi se hur det funkar.

Niclas och jag ska även träffa Anna Sörlin och stämma av lite inför säsongen.

Jag har även varit i kontakt med Sten Sture och Husqvarna för att göra klart med två nyförvärv. Kul att höra båda klubbarna strö så mycket lovord över tjejerna. Det båda gott!

Jag räknar också med att få klart med minst två tjejer till på måndag.


Fem nya...

lag blev det i Västra serien, Marstrand, Surte, Pixbo, Örebro och Nykvarn där jag iaf har hyfsad koll på Nykvarn ;o).

När det gäller truppen så kan jag väl tala om vilka "gamlingar" från Bergs som gett klartecken för spel i LIBK. Följande spelare är det:
Emelie Trawtscenko, Emma Kinnhammar, Viktoria Oskarsson, Hanna Junland, Terese Klingstedt, Emma Rosth, Karolina Hägglund, Lisa Eriksson, Therese Bengtsson och Camilla Petersson.

Jag kommer inom kort att presentera "nyförvärven" lite mer ingående.

Bäddat för Telge i Östra....

i och med att det blev förra säsongens 1:a (Sten Sture) och 2:a (FBC Uppsala) som lottades till Norra. Det vore jättekul om Telge kunde gå hela vägen iaf till kval. Kvalitén finns i laget.

Undrar om "Dala" fortfarande tycker det är sportsligt bättre att spela i Västra?

OJ så det blev...

med att vi gick in i Linköping IBK.

I morgon har mina innebandytjejer i skolan en match mot en högstadieskola där många sökt till innebandyn nästa år. Känns skönt att få något annat att tänka på.

Min vän "Dala" i Nyken tycker att det sportsligt skall vara bättre att hamna i Västra. Jag är inte så säker på det, har ju ganska bra koll både på Östra och Västra och tycker nog inte skillnaden är så stor mellan serierna.

Tänk på att de senaste två åren är det seriesegraren i Västra som gått upp i elitserien.

Ska bli spännande att se vilka två Uppsalalag som hamnar i Norra. Lottning i morgon om jag fattat rätt.

Nu är vi framme...

det blev en lyckad resa som slutade/börjar i Linköping IBK. Det känns riktigt bra att kunna trygga en div 1 plats för tjejerna. Bergs organisation var egentligen för smal för att bedriva div 1 innebandy - det handlade inte om en långtida satsning utan om att överleva en säsong i taget. Linköping har den organisationen och man kan nu göra en flerårsplan när det gäller tjejinnebandy i Östergötland. Det finns många duktiga tjejer i distriktet som bör/kan spela innebandy på en högre nivå kanske inte denna säsong men i framtiden. Hoppas bara att klubbarna inte egoistiskt hindrar tjejerna utan känner stolthet över att ha utvecklat spelare för högre divisioner.  Jag har själv som tränare sett många av de tjejer jag tränat tagit klivet upp i elitserien och det känner jag bara stolthet över, att jag kunnat ge dem de förutsättningarna.

Det är ju också väldigt bra att den föräldrargrupp som dragit en tungt lass i Berg när det gäller sponsring och allt ekonomiskt/arrangemang följer med över till Linköping.

Läste på en Linköpingsspelares blogg citat: "LIBK har blivit grundlurade, men fattar det inte själva!!"
Jag ställer mig frågande till det citatet men det beror nog på att jag ser det hela på ett helt annat sätt.
1. Det måste ju vara bra för Östergötland att det finns ett lag i div 1, som ambitiösa tjejer kan satsa mot.
2. Det måste ju vara bra för en klubb som har ambitioner att fortfarande ha ett lag i div 1.
3. Det måste ju vara bra för Bergs tjejer att de efter en tuff säsong inte läggs ner helt utan kan fortsätta spela div 1    innebandy.
4. Vad är problemet för de tjejer son redan finns i Linköping IBK? De har ju spelat ner sig i tvåan och har ju möjligheter att spela där i fortsättningen också.
Nej jag kan bara se positiva bilder av detta beslut.

Div 1-truppen börjar nu bli klar och ser man på den så är det inte bara "gamla" Bergs-tjejer utan det blir en 7-9 nya spelare som inte tillhört Berg. Vi är uppe i 16 signade plus två mycket lovande Mjölby-tjejer på väg in i truppen.Jag kommer inom kort att börja presentera spelare.

Det finns givetvis en del saker att "fila" på innan allt är helt klart men som jag skrev i början det känns riktigt bra och helt rätt.

Själv var jag ute och sprang milen i Tveta idag och som jag gjorde det. Tiden var helt OK och har man en positiv inställning och tycker livet leker så går det ju mycket lättare att prestera. Pressen som jag känt över vad laget skulle ta vägen har ju släppt och nu är det som sagt bara positiva vibbar.

I morgon...

19.30 drar vi i Linköping igång försäsongen.  Det är början på en som jag tror riktigt rolig säsong. Vi börjar första passet med distanslöpning 30 min plus lite fys.

Löpningen är för att få igång kroppen (fotleder, knäleder och bål) inför vad som komma skall med intervaller och snabbhetsträning. Sträckan som tjejerna löper är ointressant utan det är viktigt att man löper i 30 min.

Fysen består av en enkel cirkelträning med 5 stationer balans, armar, ben, rygg och mage.

Själv har jag varit duktig med löpningen den senaste veckan, sprungit c:a 4 mil på 4 pass.

Som jag sa hade 14 tjejer signat och jag räknar med att få 3 till imorgon plus klartecken från två till. Sen börjar truppen bli komplett, jobbar på 3 namn till.

På gång...

med kontraktsskrivning. Dagens möte mynnade ut i att 14 tejer skrev på för den nya "klubben". Då vi hade en del anmäld frånvaro så ser det ut som om truppen till 90% är klar denna vecka. Av tjejerna som skrev på är 6 s.k. nyförvärv, d.v.s spelade inte i Bergs denna säsong och jag hoppas på att några till ska signa snarast.

12:e maj är nästa "magiska" datum i denna flygresa, då kommer jag att redogöra för i vilken gate vi taxar in. Men jag tror nog de flesta redan gissat. Det kommer iaf bli väldigt intressant att se vad som händer med övriga klubbar i Östergötland, kan bli en riktig "Silly season".

Min gamla kompis Thommy Edberg är klar för Mullsjös div 2 damer. Han lämnar alltså Huskvarna och de kan nu stryka ett av sina inventarier, för Thommy har väl varit i Huskvarna "i alla tider"? Önskar honom lycka till i sin nya klubb och får väl passa på att gratta Mullsjö också. Men vad kommer att hända med Huskvarna, inte många tjejer klara vad jag vet.

Väntar med spänning på att få reda på Minna H nya klubbadress, enligt vad hon sa till mig så ska det bli klart i denna vecka. Jag har mina aningar.....

Preliminär seriendelnin för div 1 västra är klar:
Bergs IK
IBK Vänersborg
IFK Kumla IBK
Köpings IBF
Marstrands IBK (Upp)
Nykvarns IF (Upp)
Pixbo Wallenstam IBF
Skattkärrs IK
Surte IS IBK
Örebro SK IBK (Upp)

och det blir en del långresor. Jag får iaf nära till en bortamatch. Nyken har hamnat i "vår" serie och det är ju hur kul som helst.

Det ryktas om en elitspelare från Huddinge till Schweiz, ska försöka kolla upp det.


Nu är det..

så gott som klart var vi landar. Det blir en mjuklandning utan några som helst problem...för oss. Efter mötet i morgon kommer jag att klargöra mina tankar inför nästa säsong. "Den kommer att bli hur kul som helst" som en viss mr Einstien sa. Jag hoppas att jag ska kunna börja berätta om truppen också.

Andra mötet....

och vi har fått starttillstånd. Bergs IK dam lyfter med destination Linköping. Var och hur vi landar kommer....

Första mötet...

avklarat och Bergs IK dam har fått klartecken att taxa ut på startbanan. Nästa möte är på söndag/måndag och då får vi se om vi får starttillstånd.

Lottning till Norra..

Jag undrar vilket lag som drar "nitlotten" och får spela i div 1 Norra. Det bör väl bli något av lagen :
Sten Sture, Årsta (har visst bytt namn), Rönnby Ungdom, Sala Silverstaden eller Västerås.

Det känns väl som om det blir Surte som hamnar i västra.

Hört att en del Vendelsö-tjejer provar i Huddinge IK, bl. a två som var med i Stockholms DJ-17.

Sara Berg sugen på att "flytta" hem till Södertälje?

Johanna Dahlin ska ut och resa så det blir visst inte så mycket Balrog-spel för henne.

Endre försöker göra en "super-värvning"?

Sandra Hult till Bajen?

Hur blir det i Östergötland? Fortsättning följer....

RSS 2.0