Två härliga vinster.....

blev det idag för Telge. Div 1 laget vann sin match mot Hagfors med 9-2 efter bra spel i de två sista perioderna. Man kunde förstås stängt matchen redan i första perioden men skotten i bra lägen sköts utanför eller över. Man kan lät få uppfattningen att Hagfors "hade" första perioden om man läser skottastatistiken (7-11) men så var absolut inte fallet. Det var bara det att bortalagets skott träffade målet. I andra och tredje perioden "ägde" vi matchen och rullade ut Hagfors som fick jaga boll. Hagfors hade ju "hotat" med ett mycket fysiskt spel men av det såg man inget. Det är förstås lättare att få tag i motståndarna i en mindre och trängre hall. Hagfors har ett ungt lag som är under utveckling och de kommer att bli väldigt duktiga när lite mer rutin kommer in i laget, nu var man ibland lite för "heta på gröten" och sprang bort sig.

Så här skriver LT i sin nätupplaga  och så  här ser det ut på Telges hemsida

Hagfors tycker så här om matchen.

Även vårt D2 lag vann sin match ikväll mot Kvarnen. Laget blir bättre och bättre för varje match och idag så såg det stundtals väldigt bra ut. Vet inte om att skjuta utanför och över är ett Telge syndrom, men man kan ju undra. Vi skapade massor av lägen och att resultatet bara blev 7-4 till oss ska Kvarnen vara glada över. 

I morgon åker jag med D3 laget till Katrineholm för att möta Katrineholmsom har sin klart lysande "stjärna" i Johanna Stenberg. Hoppas vi då kan följa upp D1 och D2 lagens vinster, men det blir inte lätt.

Kanske skulle haft rubriken "Tre härliga vinster", då Linköping tvåla till Hässelby med 5-2 och hjälpte upp oss till serieledning i div 1. Bra gjort av laget men nu gäller det bara att vi inte går på samma mina för vi har ju kvar Linköping på bortais. Men den dagen den sorgen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0