Matchen mot Köping.

Vi förlorar med 7-1!
Det känns som vi egentligen är ganska nöjda över att vi har säkrat div 1 kontraktet. Dessutom så är vi mycket sämre tränade än Köping. Att vara nöjd och otränad är ingen bra kombination när man möter att lag som springer i 60 minuter. En väldigt dålig försäsong kombinerat med dåliga träningar (få på träningarna) gör att verkligheten kommit i fatt oss och jag tror vi får väldigt svårt i våra två återstående matcher också. De träningar vi varit mer än 15 är väldigt få men de träningarna har varit väldigt bra. Skulle tro att det varit max 6-7 sådana träningar under säsongen och det räcker absolut inte i div 1. Det känns som vi just nu har mer focus på hur det går för våra "grannar" från Linköping.

Div 2 Östergötland

Vem vinner? Det står mellan Solfjäderstaden (13 matcher - 30 p)och IBF Linköping (13 matcher - 28 p). Jag anser att IBF har ett lättare program och bör ta maximala 9 poäng i sina tre återstående matcher, medans Solfjäderstaden tar högst 6 poäng. Detta skulle göra att IBF vinner serien på 37 poäng mot 36 för Solfjäderstaden. Sen ska laget kvala mot vinnaren i div 2 Västmanland vilket i dagsläget är Rönnby ungdom som leder serien med 3 poäng över Örebro SK när 2 matcher åretstår. Jag tror att kvalet vinns av Västmanlandslaget. Alltså inget nytt Östgötalag i div 1.

Östergötland

Nu har jag varit tränare i ett år för Bergs IK. När kag började hade jag ingen som helst koll på Östergötland. Nu kan man väl säga att det är som i Södermanland ungefär. Standarden är varken bättre eller sämre. Ö-götland har förstås 2 lag (denna säsong iaf) i div 1 mot 1 i Södermanland. Ankdammen Telge mot Rockets motsvaras med Linköping mot Bergs. Jag ska i nästa inlägg ge min syn på nästa säsong i Östergötland.

Innebandy

Nu ska jag börja skriva lite igen. Bitska kommentarer, analyser och framtid. Sen får vi se vad det slutar. Kanske lite skvaller också.

RSS 2.0