Sten Sture satsar...

inför serie avslutningen. Att Sten Sture och FBC Uppsala ska slå ihop efter denna säsong är klart, så "värvningen" av tre Uppsala tjejer och ju bara lite tidigare lagd. Nu är det inte vilka som helst som skrivits över till Sten Sture utan lagets mest framträdande spelare. Anna Torstensson, Maria Schoeps och Evelina Sparf heter tjejerna där man väl kan säga att "underbarnet" Anna Torstensson är den mest framstående.

Nu gäller det "bara" att komma ikapp Sala så man får kvala till elitserien. Man är fyra poäng efter har kvar att möta Sala så även om man vinner den matchen måste man hoppas på hjälp från något annat lag. Varför inte från RIG som Sala möter i nästa omgång.

Torshälla som har en tunn trupp får två nya spelare från Skälby (Västerås). Skälby leder Västmanlands DJ-18 serie och från det laget hämtar man Gabriella Melin och Jessica Machacny. Två unga tjejer som det ska bli intressant att följa i serien. Det ryktas om att fler spelare är på väg in i laget, samarbete med Skällby står på agendan. Vi får se om det ros i hamn. Känns i alla fall som en bra lösning på spelarproblemet i Torshälla.

På idrottsgalan så nämnde en kommentator (ishockey) att det bara var sängvätare som spelade innebandy. Det får mig att tänka tillbaka när jag startade upp innebandyn på skolan. Man kännde sig som en katt bland hermelinerna (basket, fotboll och ishockey) och jag togs inte direkt på alvar. När sen man konstaterade att innebandyn hade mest sökande av alla idrotter så började man tänka om. Jag blev mer och mer accepterad och var tillslut "en i gänget".

Synd bara att SIBF förstörde lite av "glansen" jag jobbat upp genom att certifiera Nyköping som NIU-skola istället för Igelstaviken. De andra tre blev givetvis certifierade av sina förbund då vi har en väldigt bra verksamhet och samarbete på skolan.

I morgon kommer besked om vi blir NIU-skolan från ht 2012, spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0