Östergötlands D2 serie...

startar upp efter juluppehållet denna helg. Redan ikväll spelas det en match i Motala, där Solfjäderstaden möter Finspång. Det är alltså toppen mot botten och det kan förstås bara sluta på ett sätt. Visserligen slog Karlstad Rönnby med 5-3 i en elitseriematch förra helgen men sannolikheten att Solfjäderstaden ska gå på samma mina som Rönnby finns inte. Det blir en storseger för Motalatjejerna som vinner med 13-2.

Övriga matcher är:
KFUM Norrköping - Mjölby   3-5
Mjölby måste helt enkelt vinna denna match om de ska ha någon möjlighet att komma ikapp lagen ovanför. Jag tror inte KFUM:s "gamla" garde kört stenhårt under julupphållet så det tar nog några matcher innan de är igång igen.

IBF Linköping - Linköping Ungdom   6-4
IBF jagar Solfjäderstaden och är liksom Mjölby borta från seriesegern om de tappar poäng i denna match. Ungdom kommer till matchen med tre raka segrar så IBF får jobba för segern. Yngvesson står inte med i laguppställningen för IBF och det är givetvis ett avbräck. Om Ungdom får några förstärkningar från LIBK vet jag inte men det är kanske inte så troligt då man närmar sig den 31:a januari.

Åby - Boxholm   4-3
Åby vinner i sin lilla hemmahall. Laget har inte spelat så bra som jag trodde innan säsongen och ligger nu i "Ingenmansland" så hur det är med motivationen vet man inte. Men Camilla Pettersson är ju med och hon kan nog "gasa på småtjejerna".

I Södermanlands D2 A (vår) är det också full omgång i helgen.

Gnesta - Nykvarn   2-8
Storförlusten för Gnesta i matchen mot Torshälla förbryllar. Man brukar vara giftiga hemma i Frejahallen och inte släppa till så mycket. Nykvarn är nu det jagande laget i och med förlusten mot Rockets och har givetvis inte råd att tappa poäng i denna  match. Enligt rykten är Ottosson borta för resten av säsongen och det är ett stort avbräck. Men det finns tillräckligt med kompetens  i laget för att vinna klart över Gnesta.

Onyx - Södertälje   3-9
Hammalaget är jobbigt att spela emot i sin hall men Södertälje kan gå på mycket folk och det avgör. Jag tror inte Onyx orkar att hålla emot i tre perioder effektiv tid.

Torshälla - Trosa   4-5
Torshälla tog en storseger i förra mötet och vann med hela 10-1, dessutom seger över Gnesta med 17-5 i senaste matchen så mål kan man göra. Man presenterar en väldigt tunn trupp till matchen men de som finns med kan spela innebandy. Jag tror dock att den effektiva tiden kommer att fälla avgörande i den här matchen också, samt att Trosa måste väl vara väldigt revanchsugna.

Kommentarer
Postat av: ted

Skapligt tippat där i våran match du Göte ;)

2011-01-14 @ 22:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0