Tung match i norra...

div 1 serien ikväll då Skellefteå tar emot Boden. Vinner Skellefteå så har man sju poäng ner till Boden och tre matcher kvar att spela. Det bör alltså vara klart om det blir vinst. Jag tror att man tack vare hemmaplan klarar av detta. Tips 6-4.

Jag såg att David på sin blogg tippar hur mellersta div 1 serien slutar och det är väl kul att han tror på oss (Telge). Men det är ju som ett hinderlopp vi har tre hinder kvar innan upploppet däribland en tung sista vattengrav som ska klaras. Jag har sett många löpare som haft det jobbigt på de sista hindrena men såklart har man sett andra som sprungit ifrån också.

Nästa match är Linköping borta och det är ingen lätt match. Visserligen så imponerade man inte direkt i förra helgens fight mot Råsunda men det verkar som laget höjer sig betydligt när de möter lagen som ligger högt upp i serien. Kanske för att man då slipper föra matcherna utan kan ägna sig åt försvar och snabba spelvändningar, som man är riktigt bra på.

Vi kan bara ta en match i taget och se hur långt det räcker.

Läste Heddas blogg där han skiver om NIU och att han (Linköping) fått in 14 spelare med distriktslagsmeriter på sin NIU-skola. Känns väl inte direkt så konstigt det har jag haft varje år på Igelsta, det sägs att det är svårare att komma med i vårat skollag än distriktslagen. Det som känns underligt i år är att inte veta alls vilka som sökt till skolan, vi får tydligen en hint om det i nästa vecka. Men trots att vi "bara" är ett lokalt gymnasium numera så är innebandyutbildningen minst av NIU-klass.

Det skulle vara intressant att få veta hur NIU-uttagningen i Nyköping ser ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0