Södermanlands HJ-17 lag...

till distriktslags SM i Umeå är uttaget. Kul att nio av dem går på Igelstavikens innebandylinje, känns som om vi har kvalitét utan att vara ett NIU-gymnasium.

Snart dax för skol SM för killarna också, match mot Virginska skolan från Örebro som är ett NIU, så då är det upp till bevis för oss.

I div 2 A Södermanland ångar Nykvarn på, lätt seger mot Torshälla i går kväll, resultat 12-5. Som vanligt var det en lite för tunn trupp från Torshällas sida endast 9 utespelare fanns att tillgå. Det är väl bra att man visar samma "ointresse" när man möter båda topplagen, Nykvarn och Södertälje, så att förlustsiffrorna blir i ungefär samma storlek.
Gnesta förlorade igen, denna gång mot Onyx och har inte tagit några poäng i den nya serien, gick luften ur efter höstomgången?

DM spelas i helgen det är pool-spel både i Västergårdshallen och i Björkestahallen så det blir väl att fara runt. Telges F97/98 lag laddar upp med träning på fredag och laget får då hjälp av Emma T och Pernilla från D1 laget att få upp tempot samt lite tips.

Jag har varit i Örebro idag på NIU/lokal variant träff för specialidrotter. Många bra synpunkter och funderingar kom fram på träffen.

Det är väl dax att tala om att vi på Igelstaviken kommer att köra på med innebandyn som vanligt även nästa år, fast då i en lokal variant. Men träningen kommer att i princip se ut som nu. Vi väntar också på besked från SIBF om NIU-certifiering för 2012 som skulle varit klart för någon vecka sen. Men nu så är det ändrat till 15 mars innan besked kommer. Man har tydligen fått in ansökan från skolor i fel distrikt och ska alltså "ragga" skolor i de av förbundet "prioriterade områderna".

För övrigt funderar jag på hur många ansökningar Södermanlands enda NIU gymnasium i Nyköping har fått?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0