FBC Uppsala möter Sten Sture....

i en mycket intressant match på fredag. Klubbarna ska slås samman nästa säong och de har tydligen samtränat i veckan. Sten Sture jagar Sala Silverstaden och att vinna mot Uppsala är nog ett måste. Uppsalas tre mest framträdande spelare gick också över till Sten Sture innan "fönstret" stängdes den 31: januari.

Det har börjat pratas om läggmatch och det är förstås förståeligt efter samträningen. Otroligt klumpigt gjort av lagen. Vinner Sten Sture nu på fredag så kommer det givetvis att spekuleras om hur intresserade Uppsala var att vinna. Oavsett sammangående och samträning tror jag Sten Sture vinner matchen för att de är det bättre laget men det klumpiga agerandet mellan klubbarna bäddar ju för spekulationer om läggmatch.

Skulle Uppsala vinna så spelar de troligen bort Sten Sture från chansen att vinna serien, vilket härligt dilemma för de båda klubbarna.

Gårdagens match för oss slutade med en SD vinst över ett vad jag fått höra mycket bra spelande Rönnby Ungdom. Tufft försvarsspel och lite tur med några ribba/stolpe bäddade för en viktig poäng för Västeråslaget som nu jagar Fröjered ordentligt. Vad som hände under matchen finns det ett ref om på vår hemsida.

Div 1 omgångens matcher i södra och mellersta är i slutampen och Täby vann som väntat över Hammarby, 5-10 blev det och många mål som vanligt av offensiva Täby. Sex poäng av Sara Attermo imponerar men var Stålhult med? Inga poäng vad jag kunde se av henne.

Det blev en tung förlust för CL98 mot Östra så nu blir det verkligen tufft för Kalmarlaget att hålla sig kvar i ettan. Östra däremot tog chansen och klev upp över strecket.

Älvstranden slog Vänersborg i SD 8-7 efter det att Vänersborg hämtat upp ett underläge med 7-5 de sista minuterna.

Jag har själv varit och sett vårt DJ-18 lag spela mot Turinge Miners i div 2 B Södermanland. DJ18 laget ska till Göteborg i helgen för att spela regionsslutspel mot DJ18 giganterna Lockerud och Pixbo. Det blev en bra träningsmatch för laget som fick en ganska behaglig resa och vann tillslut med 7-2.  Det var verkligen kul att se



Sandra Lindholm göra sin första match efter knäskadan hon fick under Kallsta open i höstas.

Kommentarer
Postat av: Sandra Lindholm

weeey! kändis i götes blogg :)

2011-02-10 @ 10:30:58
URL: http://ssssunshine.blogg.se/
Postat av: Koll på södra

Du nämnde ev läggmatch i din blogg. i Div 1 södra har det redan varit en läggmatch!!!



Pixbo värvade Tikkanen från IBF Göteborg och som tack så skänker man matchen häromdagen 6-2 till IBF och ställer upp med ett betydligt sämre lag än man haft i ALLA årets tidigare matcher!

2011-02-11 @ 09:03:44
Postat av: Rosten

Ang. Uppsala - Sten Sture. Jag menade att lagen satt sig i en konstig situation genom kommande sammanslagning och gemensam träning. Det kommer givetvis att spekuleras om läggmatch ifall Sten Sture vinner. Men jag tycker att Sten Sture är ett bättre lag så de vinner 9 gånger av 10 oavsett sammanslagningar och samträningar.

2011-02-11 @ 09:50:44
URL: http://rosten.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad hände med övriga matcher i div 1-södra då?

Olofström-Engelholm, JIK-Ingelstad t.ex? De matcher som slutgiltigt avgjorde södra ettan ? :) :)



Håller med att det var otroligt klumpigt gjort att träna ihop av Uppsala och Sten sture.. snacka om att sätta igång diskussionerna....

2011-02-11 @ 11:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0