Det tätnar kring..

nedflyttningsstrecket även i div 1 mellersta då Rönnby Ungdom SD vinner över Täby. Nu blir det en fight mellan tre lag, Fröjered (24 p), Skattkärr (23 p) och Rönnby U (20 p) där Rönnby har klart bästa målskillnaden.

Det blir en viktig match nästa omgång (helg) mellan Fröjered och Rönnby U. Vinner Fröjered den så har man säkrat div 1 spel även nästa säsong. Skattkärr har Råsunda borta och med vinst i den matchen samtidigt som Fröjered vinner så är även Karlstadslaget klara för div 1 nästa säsong. Men skulle det gå på annat vis så blir det spännande sista omgångar. Skattkärrs ref från matchen mot oss finns nu på deras hemsida.

Sala vann stort över Sundsvall i norra serien, det blev 20-2 och firma Backlund - Lundqvist stod för hälften av målen. Fyra poängs ledning för Sala gentemot Sten Sture och fyra omgångar kvar, lagen möts i sista omgången. Jag har svårt att se något poängtapp för Sala innan den matchen. Största hotet skulle väl vara Uppsala men där har ju Sten Sture plockat deras tre toppspelare så den försvagningen kan nu slå tillbaka på dem.

I södra är det en viktig match på onsdag då Engelholm tar emot Östra (uppskjuten match från omg. 11) för att göra så att alla lag har spelat 19 matcher innan streckrysaren fortsätter de tre sista omgångarna. En seger för Östra där och det skulle se ljusare ut för Jönköpingslaget som just nu ligger under strecket.

I elitserien så tog Lockerud tre poäng mot Örebro men jag tror de får svårt att komma undan nedflyttning, men man ska aldrig säga aldrig. Som jag sagt tidigare så är det en skandal att 12 poäng av 78 möjliga troligen räcker för nytt elitseriekontrakt.

Klart i Södermanland blir det säkerligen nästa vecka då Rockets har tagit tillräckligt med poäng för säkrad kvalplats. Kommentarer från drabbningen igår mellan Nykvarn och Trosa finns att läsa på deras hemsidor. Det verkar som lagen är överens om att Nykvarn iaf förde matchen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0