Det blev en skön seger....

för oss i skol SM. Vinst över duktiga Virginska skolan från Örebro coachad av Markus Eriksson. Kul som vanligt att träffas och få lite snack om både det ena och andra när det gäller innebandy förstås.

Matchen då? Jo den vann vi med 12-7 (1-1, 4-4, 7-2), det var först i tredje perioden som vi kunde gå loss. Men det kändes som om vi hade lite kontroll redan från början skott 40-21 (11-8,15-8,14-5) men marginalerna var inte riktigt med oss i två perioder. Jag tror vi hade 6 ramträffar under dessa två. Sen lossnade det ordentligt i tredje då vi även hade lite "flyt" med några mål. Många var bra idag och en del vet jag kan bättre så det finns alltså mer att ta ut av laget och det känns ju jäkligt bra.



dagens bästa i laget var Niclas "Nille" Johansson som var överallt på plan och även gjorde två viktiga mål (1-0 och 6-5).

Efter denna omgång i SM är det 8 lag kvar så nu är det bara att ladda baterierna, träna hårt så vi kan ta ett steg till i turneringen. Vi är ett jämt lag (nio olika målskyttar) och har även många duktiga som hamnade utanför laget denna gång men inget är ju "hugget i sten". Så alla har bara en sak att göra...jobba på!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0