Så gott som....

spelledigt i div 1 mellersta denna helg. "Bara" matchen mellan Linköping och Fröjered som spelas. Har ju tippat 6-5 till LIBK, får se om det håller.

I veckan har det varit full fart i mellersta där som sagt Telge slog Rönnby med 6-2 efter bra spel i 1 och 1/2 period, sen kan man nog glömma resten. Inte Erikas strålande målvaktsspel förstås. Det känns så skönt att laget har två riktigt duktiga målvakter i Erika och Elin.

Hässelby ångar på och vann igen, denna gång mot Råsunda och återigen en uddamålsseger. Men att vinna med uddamålet är Köping ännu "bättre" på de tog sin fjärde på raken. Farsta var nära men en U5:a på slutet späckte det. Värmlandsderby mellan Hagfors och Skattkärr vanns av bortalaget också i denna match var en uddamålsseger.

Tabellen "haltar en del så riktigt hur lagen ligger till i serien är lite svårt att veta.

Både norra och södra har speluppehåll i helgen, men i södra spelades det två matcher igår där Olofström slog Engelholm med 7-5. Engelholm börjar ligga risigt till i tabellen. CL96 vann "smålandsderbyt" mot Östra genom att vinna med 4-2 på bortplan. Välbehövliga poäng för Kalmarlaget.

I div 2 Östergötland så spelas det för fullt denna helg. Boxholm som överraskande (iaf för mig) vann mot Åby förra omgången tar sig an Solfjäderstaden ikväll. Solfjädern har hemmamatch och jag tror inte Boxholm överraskar en gång till utan det blir hemmaseger med 8-3. Kvällen andra match spelas mellan KFUM Norrköping och Finspång Båda lagen har inför matchen 3 poäng men efter kvällen drabbning har KFUM 6 poäng. Det blir en vinst med 5-3.
På söndag möter Åby på hemmaplan Linköping Ungdom och i sin trånga hemmahall vinner Åby-tjejerna med 6-4.

I Södermanland så spelas det också kvällsmatcher då Telge U möter Södertälje. Får se hur väl Telge-tjejerna kan ge "Rockets" en match. Det hade varit intressant att se Telges U-18 lag i denna match men så blir inte fallet. Den andra matchen ikväll är mellan Flen och Nykvarn. Flen kommer inte att bereda "Nyken" några problem utan det blir en klar seger för bortalaget, 9-2 skulle jag kunna tro att slutresultatet blir.
Övriga matcher denna helg är Gnesta mot Strängnäs. Gnesta på hemmaplan är svårspelade men jag tippar Strängnässeger med uddamålet 3-4. Om Gnesta är svårspelade så är ju Strängnäs för mig svårtippade. Trosa/Edanö möter Mesta och vinner stort. Tips 11-3. Onyx möter Torshälla och där tror jag att Eskilstunalaget vinner med 7-2.

Det är också U-19 SM i Kumla (för vilken gång i ordningen?) för både Södertälje, Telge och Trosa på söndag. Övriga motståndare i den gruppen är Kumla och Örebro SK. Södertälje måste väl vara storfavoriter till gruppseger men sen kan det bli tight. Jag får väl hoppas att det blir två Sörmlandslag som går vidare.

Kommentarer
Postat av: ted

får ju skärpa till tippningen nu göte :) 7-2 vart det det ju ett för lite åt varje håll. förstår inte att david o nille ens bryr sig om att försöka utmana tipparkungen ;)

Ha det gott så ses vi säkert i nån innebandyhall framöver.

ted

2010-10-30 @ 09:48:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0