Det blev en 6-2 seger...

över Rönnby Ungdom. Ingen match som går till historien men 3 poäng är alltid 3 poäng. Jag tror i och för sig att Rönnby gör en riktigt bra match och utan Erikas storspel i mål så kunde det slutat annorlunda. Rönnby skapade många heta lägen framför allt i tredje perioden. Annars i Telge så känns det som om laget har så mycket mer att ge, man går upp till en 5-0 ledning för att sen slå av på takten.

I Rönnby var Linda Amsköld duktig, fick en pratstund med henne efter matchen och hon tyckte det var skönt med en match då elitlaget haft ett speluppehåll. Sen vill man ju ställa upp när det är tunt med folk i laget sa hon. Mathilda By var också väldigt duktig och skapar mycket på egen hand. Truppen är tydligen ganska tunn och saknas några nyckelspelare, som det tydligen var mot Hammarby har man svårt. Det lag som man ställde upp med idag skulle slå Hammarby 10 gånger av 10.

Warberg har just nu en 3-1 ledning mot Södra Dal i början på tredje så det ser ut att kunna bli en välbehövlig seger för laget.

Såg att David tippat så får väl slänga in mitt tips imorgon bitti. Han var ruggigt nära att spika dagens match, men att tippa vinnare i Telges matcher kan ju inte vara så svårt. ;)

Kommentarer
Postat av: David K

så nära va, hmmm känn pressen nu..:)

2010-10-26 @ 22:54:53
Postat av: Nille

Missa tippa eran match igår....men nu är resten tippat och klart!

2010-10-27 @ 09:33:59
URL: http://nillelana.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0