Viktig seger för...

Warberg i div 1 södra. Det var en "måste" match för laget som själva har som målsättning att vara med och slåss i toppen.

Man kan ställa sig frågan om Vänersborg var förberedda på match? 0-2 efter första perioden och skotten 2-9 ger en indikation om dålig inställning. Andra och tredje perioden var det mål och skottmässigt helt jämt.  Slutresultatet 5-3 till bortalaget gör att Warberg klättrar i tabellen och kanske har börjat jakten på Jönköping.

I "min" serie div 1 mellersta spelades det också en viktig match mellan två lag som innan denna match båda hade 9 poäng. Vid vinst så skulle vinnande lag ta ett steg från de andra lagen runt nedflyttningsstrecket. Skattkärr blev det lag som stod som vinnare med 4-2 över Linköping. Matchen var helt jämn om man studerar skottstatistiken men enligt ref på Skattkärrs hemsida så var hemmalaget lite bättre.

I Södermanlands div 2 serie tog som väntat Södertälje en storseger mot Mesta. Jag hade tippat tvåsiffrigt resultat och det blev det med besked. 18-0 och en skottstatistik på 62-6 visar på en total dominans.

Terese "Ahlan" Ahlqvist firade "lilla julafton" med 5 mål och 2 ass, även Johanna Norin (i bakgrunden) gjorde poäng (1+1) i matchen. Båda tjejerna går givetvis på Igelsta.

I övrigt tippade jag fel denna gång. Onyx vann över Gnesta (6-2) och Strängnäs kryssade mot Torshälla (4-4).

Glädjande var att Telges D3 lag tog sin första seger i och med en 6-2 vinst över Trosa/Edanö.