På Igelstaviken har...

vi haft två bra pass i innebandy denna vecka. I tisdags körde vi gym och idag var det spel 3-3 på halvplan med 30 sek intervaller. Inställningen på alla som var med var mycket bra båda dagarna, men som sagt man kan se vilka som brinner lite extra för sin innebandy. De som har förmåga att hela tiden ge allt i alla moment.

Talang i all ära men har man inte den inre drivkraften så kommer det snart att visa sig att träningens betydelse är mycket större än talangens. 

Det börjar närma sig skol-SM också, där killarna fått "hemmaplan", vi arrangerar alltså och vi ska möta Huddingegymnasiet och Jensen Gymnasium. Ser hyfstar tufft ut men vi är bra i år.

Tjejerna ska åka till Uppsala och spela mot Celsiusskolan och Solna gym, två NIU-skolor så det blir väl svårt för oss förstås. Vi fick ju stryk av Celsius förra året så det finns revach att utkräva. 

I div 1 södra så spelades det två matcher igår där Pixbo kunde vinna derbyt mot IBF Göteborg med 6-5 i en tät match. Avgörande 6-5 målet kom 17,36 in i sista perioden. I den andra matchen SD-vann Vänersborg på hemmaplan med 5-4 mot Älvstranden. Tufft beslut av domarna att ta en U2 för slag 4,12 in i SD, på det PP som följde kunde Matilda Larsson göra mål. Hoppas domslutet var klockrent.

Ikväll så spelas det två derbyn i norra serien. Ett Uppsaladerby mellan Sten Sture och Uppsala. Uppsala har hittills gått sämre än vad jag förväntat mig men att man taggar till i ett derby är självklart. Det ser dock ut som om Sten Sture är bättre just nu så jag tippar hemmavinst med 5-3. 
Det andra derbyt äger rum uppe i Umeå mellan IBF Dalen och RIG. Mycket prestige i den matchen där Dalen just nu ligger tre poäng före RIG:et. Tippar att Dalen vinner med uddamålet, 4-3.

Ikväll blir det Wasa Sporthall för mig, måste kolla hur det ser ut inför matchen mot Skattkärr på söndag. 

Det är ju många matcher som ska tippas men det gör jag imorgon.

 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Domslutet att ge straff i slutminuten i matchen Vänersborg-Älvstranden var allt annat än klockrent. Domaren var inte bara ute och cyklade utan han trampade rakt ner i diket. Otroligt dålig domarinsats..

2010-11-11 @ 22:49:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0