4-4 i första matchen..

för Sverige i U-19 VM. Motståndare var grannen Finland som ledde både med 2-0, 3-1 och 4-2.

I Finland spelade en duktig back som heter Jenni Tikkanen som spelar i Surte till vardags. Hon måste ju vara väldigt intressant för klubbarna i Göteborg för jag kan inte tänka mig att hon spelar kvar i Surte. Linda Karlsson, Sofie Karlsson och Sofia Eliasson är tre Surtetjejer som det ryktas om att IBF Göteborg ska skriva kontrakt med. Men det finns väldigt många bra tjejer från Surte att "slåss om" som tex Caroline Björkner, Sandra Svensson, Maria Lindblad m.m. Det ska bli intressant att följa vad de hamnar.

Fröjered som fick en "gratis" plats i ettan har hittills kontrakt med 13 tjejer så de är på god väg att få ihop en bra trupp. Tror ändå de kommer att få en jobbig resa i div 1.

Vänersborg tappar vad jag hört tre av sina tjejer inför nästa säsong. Rebecka Melkersson som gjorde hela 15 mål på 17 matcher från sin backplats flyttar till Lockerud. Deras duktiga lagkapten Maria Pettersson ska tydligen sluta och Emma Gran hamnar utomlands nästa säsong, Spanien lockar och då blir det nog väldigt lite innebandy.

Linn Kihlström är nästa tjej som skrivit på för Telge. En center som spelat div 2 innebandy i Älvsjö och har väl som största merit att hon var med i Stadslaget och tog guld säsongen 07/08.


Kommentarer
Postat av: Göteborgare

Sofie Karlsson till IBF Göteborg

Linda Karlsson till IBF Göteborg

Carolina Björkner till IBF Göteborg

Maria Lundblad till Ö-vik

Sandra Svensson - Slutar

2010-05-06 @ 13:41:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0