Starkt jobbat av...

Södertälje IBK att slå div 1-lagen Telge och Nykvarn och därmed vinna DM för Södermanland. Rockets som kvalar till div 1 fick ett bra genrep i helgen via sina DM matcher mot div 1 lagen.



Johanna Norin i Rockets (och Igelstaviken) blev utsedd till "matchens lirare" i finalen mot Telge som Rockets vann med 3-1.

På Annandagen ska det avgöras om det blir dem eller Täby FC som tar steget upp. Jag tror att Oves tjejer går till matchen med gott självförtroende och positiva känslor.

Sten Sture gjorde det som behövdes för att fortfarande vara med i kampen om elitplatser genom att vinna på bortaplan mot Karlstad. Vinst i returmötet mot Örebro är ett måste annars är laget borta, så mycket står på spel på långfredagen.

Ytterligare ett Smålandslag är klart för ettan. Ingelstad från Växjö vann även andra kvalmatchen, nu mot Tvååker med 6-3. Övriga grupper avgörs först i sista omgången.

IBF Linköping förlorade mot Farsta och det känns som om Östra iom Farstas seger har guldläge att ta klivet upp. Det skulle innebära att alla tre Smålandslagen som kvalat tar steget upp. Östra möter Linköping i sista omgången och har fördel av hemmaplan.

Stadslaget HJ-17 är uttaget och det ser starkt ut. Fem 93:or finns med i truppen som ska försöka försvara guldet från förra SM:et.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0