Vi har iaf fortfarande....

avgörandet i egna händer, så länge vi har tre lag med mindre poäng. Söndagens matcher med segrar för Vänersborg och Pixbo var ju helt fel egentligen (missförstå mig rätt David) då de kunde "rycka" lite i tabellen.

Nu är det fyra tuffa omgångar kvar innan vi vet vilka två lag som ska följa med Marstrand till "nya" tvåan. Som det ser ut i tabellen och om man ser på vilka matcher som återstår så är det troliga att allt avgörs i sista omgången.

Marstrand är bonuspoäng för de lag som har de kvar. Örebro antar jag kommer att gå in i en tung period för att vara toppade till kvalet vilket kan innebära "trötta i benen tjejer" i de matcher som är kvar och en liten fördel för motståndarna.

Mer om västra serien kommer..............

I div 2 Östergötland så har det blivit ett riktigt getingbo om vilka som ska vinna serien efter helgens matcher. Fem omgångar återstår och fyra lag fightas om seriesegern.

Södermanlands tvåa ser Södertälje ut att ta hem enkelt. Det ryktas om några nya tjejer på väg in som förstärkning till stundande kval. Återkommer om det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0