Beslutet blev att åka...

ner till Ljungsbro och matchen LIBK - Kumla. Det blev en skön seger för Linköpingstjejerna med 4-2. Att sitta på läktarn och se LIBK spela var en ny men inte oangemän upplevelse. Man såg mycket på ett helt annat sätt.

Refferat från matchen kommer säkert någon i "staben" att skriva och de ska bli intressant att läsa vad de tycker om matchen.

Det var verkligen kul att se med vilken glöd tjejerna tog sig an matchen, det var kämpa i varje närkamp.

Det var två av de "äldre" tjejerna som visade vägen i matchen och att vi kunde knyta Jennie till klubben sent in på säsongen är ju väldigt skönt. Tycker hon var och har varit väldigt bra i matcherna hon spelat. När sen dottern kom in i matchen var hon också en stort bidragande orsak till resultatet.

Gav byte av tränare önska effekt då? Resultatmässigt ett klart JA och man fightades över hela banan på ett mycket bra sätt. Tjejerna hade tränat hårt på styrspelet och det kan gjort att de fått en annan trygghet när de vet vad de ska göra på plan. Styrspelet fungerade stundtals bra men fler än den som styr måste vara intensiva. Matchen var väldigt jämn och den hade kunnat slutet lite hur som egentligen. Jag tycker det var skön att se att laget fick det där "medflytet" vi saknat i matcherna.

Kul att träffa och snacka lite med Kumlafolket innan match.

Jag hade också ett snack med David på resan hem från Linköping och han var väldigt nöjd med deras första period mot Surte. De spelade "dröminnebandy" och ledde ett tag med 5-1. En skada på en spelare skapade oro i ledet och Surte började upphämtningen. När de var fem kvar så var det bara två mål upp för Vänersborg och han var förvånad att Surte inte satsade full ut genom att plocka målvakten på slutet.

Man får tacka Vänersborg för hjälpen och jag hoppas Köping kan "skrälla" mot Nykvarn idag.

Jag hoppas verkligen att Jenny kommer igång denna vecka för hon behövs i de sista två matcherna.

DET VAR IAF VÄLDIGT SKÖNT ATT TJEJERNA VANN!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0