Telge placerade sig...

som tvåa i div 1 östra förra säsongen. Laget är relativt ung då de flesta ligger i spannet 18-20 år. Det är alltså ett lag som har stor utvecklingspotential.

Tränarstaben har utökats med Per Tjusberg som kommer att tillföra laget många nya idéer och kommer att bli ett bra komplement till Peter Nilsson. Matte Weilow kommer i år att focusera sig på målvakterna.

På målvaktssidan har en "rokad" gjorts mellan Telge och Rockets där Lovisa Frisk och Erica Johansson bytte platser. Lovisa, som ska på breddläger för U-19 spelar alltså i Rockets i år och Erica som ligger väldigt nära en U-19 plats hon också kommer att finnas i Telge.  Elin Jonsson, som vann VM med U-19 i våras är den hon får tampas med om platsen.

På backsidan finns alla förutom Stina Karlsson kvar sen förra säsongen. Ett starkt nyförvärv fick vi i veckan då Malin Linder skrev på. Malin spelade förra säsongen elitinnebandy i Huddinge IK.

Framåt ser det också mycket bra ut. Johanna Stenberg tröttnade visserligen på allt resstrul i sitt pendlande mellan Katrineholm och Södertälje men vi har stärkt upp med fina nyförvärv.
Namnkunnigast av dessa är väl Åsa Tjusberg som också hållit till i Huddinge de senaste säsongerna, Åsa är allround och kan spela på alla positioner (kanske inte målvakt). Ett annat fint nyförvärv är förstås Sara "Ladan" Ladstedt som gjorde 35 poäng på 14 matcher för Nykvarns i div 1 västra förra säsongen. Ytterligare två intressanta nyförvärv finns i Älvsjötjejerna Linn Kihlström och Lisa Hulting. Camilla Reinholdsson återkommer till laget efter att ha varit utlånad till Södertälje "Rockets" under våren.

Träningsmatcherna har varit ömsom vin ömsom vatten hittills. Vinsten mot Endre i helgen satt givetvis fint men även matchen mot DIF såg bra ut.

I helgen möter laget Huddinge och helgen efter bär det av till Karlstad för Kallsta open.


Kommentarer
Postat av: Nill

Då kanske vi ses i karlstad ;)

2010-08-25 @ 23:40:15
URL: http://www.nillelana.blogspot.com
Postat av: Rosten

Ska du (ni) dit?

2010-08-26 @ 15:05:32
URL: http://rosten.blogg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0