Hammarby IF levde lite...

farligt förra säsongen. Ett lag som var rankat högt i Östra var inte långt från att åka ur. En bra spurt räddade laget.

Årets upplaga är jag  lite osäkert på, finns viss info på hemsidan men inget direkt om nyförvärv och vilka som lämnat klubben.

Klart är att också Hammarby har en ny tränare i år, "Manne" Mannersten, som tränat Djurö/Vindö herrar. Vet inte så mycket om honom så tiden får bedöma honom.

Med lite uppkollning så har väl klubben några nyförvärv i Camilla Johansson (tillhört Balrog), Malin Gustavsson (tillhört Huddinge), Madeleine Markusson (Venelsö) Jennie Mannersten (Högdalen). Finns antagligen en del nya till, klubben brukar ha ganska hög omsättning på spelare.

Såklart finns det även tjejer som lämnat bland annat lagets poängdrottning förra säsongen, Malin "Malla" Andréasson 33 p, som skrivit på för Djurgården. En annan förlust är förstås Carolina Malmstedt som gått till Huddinge. Två kännbara förluster såklart. 

Hammarby har presenterat en trupp på sin hemsida och i den saknades det en hel del tjejer som spelade många matcher förra säsongen. Emelie Skotte, Lina Käck, Lisa van den Berg, Emelie Hallman och Erika Sjöberg om de ska spela för klubben, byta eller sluta vet jag inte.

Man har givetvis många bra spelare kvar också, Julia Jernberg, Sofia Aadli med flera. Ändå tror jag att det blir undre halvan även för Hammarby.
 

Kommentarer
Postat av: Rosten

Jag såg att Erica Sjöberg också var klar för Djurgården

2010-08-09 @ 14:17:55
URL: http://rosten.blogg.se/
Postat av: Per Telge

Emelie Skotte gick redan förra säsongen till Hässelby

2010-08-09 @ 15:12:42
Postat av: Rosten

Bra Per! Då börjar vi få HIF under kontroll. ;)

2010-08-09 @ 17:05:28
URL: http://rosten.blogg.se/
Postat av: e

Hallman är ryggskadad, blir borta hela säsongen men är kvar i Bajen. Fler nyförvärv från Vendelsö är Sofie Wihlborg (forward/center), Emelie Cohen (målvakt), Yasmina Taamallah (forward) och Josefin Hastig (forward).

2010-08-10 @ 22:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0