Lite problem med ....

hallen i Ljungsbro. Mellanväggen har hamnat i nedfällt läge och har så varit sen i fredags. Tydligen svårt att göra något åt?!? Men vi kör teori och försöker väl praktisera detta på halvplan. Det känns som om vi inte riktigt är klara med hur vi ska uppföra oss på plan. Hoppas att kvällens pass kommer att räta ut en del frågetecken.

Sverigespelen i Köping vanns av Hammarby som slog Hagunda i finalen. Vår seriekonkurrent Nykvarn förlorade sin kvart mor Hagunda (div 1 östra) med 4-0. Även Köping förlorade mot Hagunda i semin med 5-2. Andra resultat som berör seriekonkurrenter är Hässelby (div 1 östra) - Kumla 6-3 och Sala (div 1 östra) - Örebro 6-4. Marstrand har tydligen följt oss i spåret om dåligt genrep http://marstrandibk.blogg.se/.

Nykvarn ska plocka upp en tjej född 1995 till div 1 laget. Jag har för mig att när det var serieträff så höjdes det röster från det hållet om en åldergräns för att få spela i ett damlag och inte var gränsen 14 år......

För mig kan det vara okey att testa, bara man kommer ihåg att det är en 14-åring mentalt sätt och ingen dam. Även om prestationerna på plan är "dammässiga".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0