Friidrottshallen i staden....

Linköping får nytt golv. Synd bara att man inte fick reda på det INNAN man påbörjade resan.



Men det är klart-golvet i hallen var riktigt dåligt så alla förändringar bör ju bli till det bättre. Stämmningen bland tjejerna var iaf hur bra som helst de fixade lite speltid i en av Campushallarna sen gick de och gymma. Det känns bra att trots den dåliga starten på träningen så omvandla tjejerna det till ngt positivt.

Jag hann istället med att prata lite med vår nya målvakt Emma och en tjej från Västergötland som kände för att prova med oss. Nu blev det ju inte så mycket "prövning" utan det får anstå till nästa onsdag. Har även några tjejer till som vill komma och prova.

Det stora problemet just nu är att kunna ge alla i laget acceptabel speltid under hösten. Visst bra träningen är ju helt OK men inget går upp mot ren matchträning. Det blir mer nerv och focusering under en match. Vi (Linköping Ungdom) kommer att dra sig ur tvåan och helt satsa på serien DU (damutveckling). Tveksam till om det egentligen är damutveckling i den serien med det visar sig under säsongen. Tvåan och ett samarbete med Ungdom kändes som ett bra alternativ men krångliga "karensregler" gjorde det hela omöjligt. Tyvärr.

Vi får väl försöka fixa en massa träningsmatcher istället det måste ju bli ett lag spelledigt varje omgång i tvåan.

Jag hade föresten ett långt samtal med en av Ungdoms tränare när jag var på väg till träningen igår. Jag har en viss förståelse för deras synpunkter angående Ungdomslaget. Tror kanske att de underskattar sina tjejer en del men ska inte säga för mycket innan jag sett dom i aktion, vilket jag absolut tänker göra. Vi ska iaf ha ett möte där vi förhoppningsvis kan komma till en lösning som gagnar alla tjejer.

I helgen är det två träningsmatcher mot Råsunda som gäller, det känns som matcherna blir viktigare och viktigare är ju snart bara två veckor kvar till seriestart. I lördagens match kommer vi att sakna några backar men till söndagen ska alla friska och "hela" tjejer vara tillgängliga.

Idag och i morgon är det Bosön som gäller för våra specialidrotts-tvåor. En intressant miljö som de bör känna till och förhoppningsvis få uppleva i ngt landslagssammanhang i framtiden.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0