Då har man avverkat...

Bosön med våra tvåor. Ett intensivt dygn är slut och det känns skönt!



Vi har faktiskt hunnit med en hel del. Vi körde igång med innebandy direkt och även om vi tog det ganska lugnt så



blev en och annan (Tobbe) omkullsprungen. Passet var på c:a 60 minuter och sen checkade vi in på "hotellet"




alltså ett av Bosöns vandrarhem. Kvällspasset innehöll fyra stationer frekvensstege, bålstabilitet, balans och löpskolning. 25 minuter på varje så det blev ganska mastigt. Rast vila och korvgrillning som kvällsaktivitet. Tyvärr kom det ett häftigt regn så vi blev inte så långvariga nere vid sjön.

Natt-ro infann sig så småningom men ett litet tal av mig om social kompetens och respekt för andra kändes viktigt att ta med eleverna.

Det var iaf uppställning 07,30 för en morgonjogg innan frukost.

 



Sen kändes det nog helt OK med frukost. Förmiddagens pass var MAQ-träning med käppar (innebandyklubbor), medicinboll, pilatusbollar och Daniel (elev) presenterade sin idrott som var kampsport.



Dagen på Bosön avslutades med lunch och fri hemgång.

En bra erfarenhet för killarna och tjejerna att få stifta bekantskap med Bosön. Förhoppningsvis kommer några att besöka det igen i samband med något landslagsläger.

Ikväll siktar jag på att se Balrog - Endre i Nykvarn. Tydligen inställda båtar från Gotland så det skulle bli sen (20,30) matchstart.

Lördagen och söndagen innebär dubbelmöte mot Råsunda. Återkommer om de matcherna. Vi har lite tunt på backsidan på lördag så vi får se hur vi löser det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0