Det blir en sen...

återkomst till Södertälje (som vanligt?) ikväll. Match mot Köping klockan 19.00 i Ljungsbro Sporthall, så man slipper iaf se fotbollen.

Programmet idag innehåller också fotografering i Linköping, tydligen både lag och individuella. 15.00 är det som gäller där så bilen måste ju gå från S-tälje vid 13-tiden. Efter fotograferingen ska vi samlas i Ljungsbro för en gemensam middag och uppladdning inför matchen. Kan vara ett bra sätt.

Vi har en del borta p.g.a. bröllop, varför gifter man sig den 10-10-09 hade väl varit bättre med 10-10-10. Barndop är det tydligen också.




Tre nyförvärv som inte är spelklara än. Det är ju tur nu att vi har en bred och bra trupp.



Jag går ju också och väntar på att Emelie ska "vakna" och komma igång efter sin knäoperation. Men vi ska inte ha bråttom utan det får ta den tid det tar.

Men jag hoppas ju förstås på många sådana här bilder ikväll

De flesta i truppen har väl fått sina Fate-pipe klubbor som de måste spela med enligt avtal. Men inte alla och det stör faktiskt mer än vad man tror. Det blir fokus på fel saker, en del säger att "tjejer tycker inte det är så viktigt" men då vet de inte vad de talar om. Material oavsett om det är klubbor eller kläder är givetvis lika viktigt för en tjej som för en kille.

Vad vet jag om Köping då? Ja, förra säsongen fick vi stryk ganska rejält i båda matcherna (5-1 och 7-1) så det gäller att vara på tå från början. Systrarna Hanna och Frida Lindgren samt Linn Ekermalm är väl de som ska "bära" laget men det finns många tjejer med kvalitét förutom dom.
Såg på laguppställningen att det bara var de tre som stod som forwards alla andra var tydligen backar. Vet att Anders skulle fixa lite med taktiken men det här verkar ju vara ganska defensivt. ;)
Jag tror att det kan bli en spännande match så passa på att gå till Sporthallen för fotbollen lär de (Sverige) iaf förlora (?).

I morgon ska jag presentera de senaste nyförvärven.

5-5 i en tidig seriefinal i Östgötatvåan. Verkade ha varit en spännande match, så mitt tips sprack där, men Mjölby - IBF Norrköping hade jag ju rätt på.


Kommentarer
Postat av: fan

Nu får du nog värva lite mer. Kanske några från gamla Linköping

2009-10-10 @ 21:33:12
Postat av: Rosten

Vem bor i gamla Linköping? För det är väl en stadsdel?

2009-10-10 @ 23:58:50
Postat av: fans

Det finns ju en hel del jättebra spelare från Linköping.. vad är problemet eller tycker du att truppen inte är tillräkligt bra.

2009-10-11 @ 11:54:52
Postat av: Rosten

Jag tycker truppen är tillräckligt bra.

2009-10-12 @ 14:57:17
Postat av: fans

Man kan ha en jätte bra trupp, men om man inte vet vad man ska göra med den. Så kommer det laget förlora, det var just det som hände i Libk förra säsongen. Hoppas det inte kommer hända iår.

2009-10-13 @ 09:23:45
Postat av: Capello

Dom är lite för tunna fortfarande, kommer nog att

hänga kvar men blir inget topplag..



2009-10-14 @ 22:28:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0