Då har man varit...

på två matcher idag. Först såg jag Rockets slå Telge stort (11-3) i damtvån Södermanland. Inte mycket att säga om den matchen, Rockets var för dagen mycket bättre. Sjödin tog redan i första matchen steget mot skytteliga vinsten i serien. 4+4 blev dagens facit.

Sedan rask vidare till Telge - Råsunda en toppfight i div 1 östra. Det blev Råsunda vinst med 6-5. Rättvist? Njaa de gjorde som de brukar lägger in bollen på mål och "köttar" och det är de ju bra på. Tycker nog Telge spelar bättre innebandy men som sagt, man ska göra flest mål för att vinna matcherna. Annars var Nadja matchens behållning, klart bäst på plan.

I morgon bär det av till Kungälv för att möta Marstrand i en ny hall, ska bli spännande. http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.215065-lyft-for-idrotten-i-kungalv

Det verka ju som inte ens hemmalaget har haft många träningstillfällen i hallen så det kanske inte är hemma favör så här i början av serien. Marstrand har nollat hittills i serien så de liksom vi är i stort behov av poäng. Jag vet ju inte så mycket om laget och hur de spelar men man ska ju alltid lita till sitt eget spel. jag hoppas på en trevlig match och hoppas att inte http://marstrandibk.blogg.se/ får rätt i sitt tips.

Det blir iaf en lång dag i morgon måste ju åka från Södertälje vid 9.00 och är väl inte hemma igen förrän 01.00, en vinst skulle ju förstås göra hemresan f-n så mycket lättare.

Kommentarer
Postat av: Crew of Marstrand

Psstt.. Marstrand gjorde sin bästa träning för säsongen första framträdandet i hallen i torsdags. Så det ser bra ut på västkusten. Även om det stormar !!!



// Välkommna till Kungälv

2009-10-03 @ 21:22:21
URL: http://marstrandibk.blogg.se/
Postat av: Per Telge

Som sagt man måste göra flest mål för att vinna matcherna, kul med dina tips!!! ett tipps är alltid ett tips och inget som är skrivet i STEN!

2009-10-03 @ 22:57:50
Postat av: Anonym

fortsätt tippa div 1 västra

2009-10-04 @ 11:57:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0