Helgens omgång i ....

div 1 östra tror jag slutar så här:

Rönnby Ungdom - Telge     4-6
Telge har ju varit starkare borta hittills. Efter förlusten mot Hässelby byter laget taktik och det kommer att fungera bättre.

Hammarby - Borlänge     5-2
Hammarby måste väl vara besvikna på sitt tabelläge och sina prestationer. Upp till bevis!

Råsunda - Hagunda     7-2
Råsundas tyngd kommer inte Hagunda att orka med. "Zessorna" är säkert också väldigt spelsugna efter sitt matchuppehåll.

Sala - Hässelby     4-2
Jag såg Hässelby på försäsongen och blev inte särskilt imponerad. Men laget har gjort en bra start i serien och Sala får jobba hårt för vinsten.

Vendelsö - Västerås     2-10
Vendelsö kommer inte att ha något att sätta emot Västerås. En stensäker tvåa.

I vår serie div 1 västra så spelas det många nya intressanta matcher. På lördagen spelar Köping - Surte, Pixbo - Vänersborg, Marstrand - Örebro och Skattkärr mot oss, söndagsmatchen är Nykvarn - Kumla.

Jag minns vår resa till Karlstad förra säsongen då i namnet Bergs IK. Vi var ju en väldigt tunn trupp det året och åkte dit med 1+9. Ganska omgående fick vi en skada och spelade nästan hela matchen med 8 utespelare.Vi hade 3-3 efter två perioder men orkade så klart inte hela matchen och förlorade med 7-3. I år startar vi på tre femmor så orka ska vi iaf. 4-3 målet förra gången gjordes av Johanna som i år får rikta in sig på att göra mål för oss mot sina forna klubbkamrater.

Såg att Martin tippat omgången http://marstrandibk.blogg.se/ och han brukar väl inte ha många rätt :=) så vi får väl se hur det går. Men jag håller med honom om några matcher.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0