4-0 i baken!!!

Tråkigt att förlora med så stora siffror när vi egentligen gör en bra match. Här kommer ett litet referat av matchen:

Period 1:
började i ett ganska högt tempo där vi bytte chanser med varandra. Vi går på tre femmor och alla spelar boll idag. Vänersborg var kanske lite mer på G i början men i stort sett var perioden väldigt jämn. Två bra målvakter håller båda nollan.

Period 2:
spelet i perioden liknar den första med ett undantag 8 olycksminuter mellan 3.51 – 11.54 avgör matchen. Vänersborg lyckas under dessa minuter göra tre mål och tyvärr så är det individuella misstag som skapar alla målen. Vi går ner på två femmor för att försöka skapa ett bättre tempo men en bra målvakt i bortalaget ser till att vi är ”nollade” även efter andra.

Period 3:
vi har bytt lite folk i femmorna för att försöka få till en ändring men idag var inte marginalerna på vår sida och när deras målvakt dessutom storspelar så blir det inga mål för oss i tredje heller. Däremot gör bortalaget ett mål som känns lite tveksamt. I en sargduell mellan två Linköpingstjejer och en Vänersborgstjej faller plötsligt Vänersborgstjejen till golvet håller sig för huvudet och visar en tydlig huvudskada. Våra två tjejer tappar givetvis fokus och i det läget kan Vänersborg göra 4-0. Jag tycker domaren borde blåst av då det antagligen var en skada. Målet var givetvis inte på något sätt matchavgörande och tjejen kunde efter några minuter på egen hand gå till båset. Skönt att det inte var något allvarligt.

Sammanfattningsvis:
att förlora med 4-0 känns lite bittert i en match där vi har lika mycket av spelet som gästerna. Det positiva med matchen var att vi rullade boll mycket bättre än vad vi gjort i andra matcher. Vi skapade mycket och fick många bra skottlägen. Det negativa är att vi skjuter över och utanför i de lägen som vi skapat.