Tränarträff med DJ/HJ

Nu har Minne, Calle, Micke, Daniel, Stefan och jag gått igenom schemat för SM i Nyköping. Det blev ju lite ändringar från Minnes och mitt utkast. Det mesta ser tufft ut, inte mycket vila för våra tjejer och killar. Peter får ju en hel del att köra så det känns viktigt att lagen passar tiderna och att det upplagda tidsschemat som Södermanland gjort inte spricker. Som vanligt är ju inte Sthlm direkt gynnat av lottningen, men det är väl ngt som vi får ta (som vanligt). Killarna fick väl en ganska hyfsad lottning, men man kan ju fråga sig hur man kan lägga killarnas match mot Uppland 18,00 och sen kvarten 21,30. Det blir ju c:a 2 timmars vila mellan matcherna. Matchen mot Uppland lär ju vara en nyckelmatch.
Jag ser det så här:

Alt.1  Båda lagen måste kriga för att säkra avancemang = två trötta gäng som ska spela kvart.

Alt. 2  Ett lag är klart för kvart/ett måste vinna. Det klara laget kommer givetvis att spara ALLA nyckelspelare inför kvarten  och det ger det andra laget en stor chans att vinna.

Alt. 3  Båda lagen är klara för kvarten (att föredra) och spelar av matchen som en uppmjukning inför kvarten.

Alt. 4  Båda lagen är borta

Ska bli intressant att se vilket alternativ som kommer att spelas.

För tjejerna så är ju 7,30 matchen på fredagen ingen höjdare men det är ju lika för båda lagen. 3 matcher under dagen och en match i gruppspelet på lördagen. Om det går vägen på fredagen med 3 segrar och redan klara (?) så kan ju lördagen bli en behaglig resa med en match mitt på dagen och sen uppladdning inför kvarten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0