Slutspel och kval

SM
Var och såg Täby - Balrog igår. Väntad seger för Balrog som spelade stabilt efter att snabbt fått en 4-0 ledning. De var inte lika bra som i första matchen menTäby räckte inte riktigt till. Det som skiljer lagen mest åt är att Balrog har en större rutin och förmågan att utnyttja chanserna när de kommer. Täby är ett lag för framtiden och får de bara behålla sina spelare kommer de att vara Stockholms bästa lag inom några år.

Kval
Är ju intresserad av vilka lag som går upp i ettan och därmed kan påverka serieindelningen inför nästa säsong. Norrgruppen verkar ju vara spikad om nu Skellefteå inte lyckas i kvalet till elit och två förluster gör ju att det ser dystert ut för dem. Hagunda från Uppland är ju klara, Hässelby vann mot Hansa-Hoburg med 10-0 i första och det kan Gotländskorna inte vända på. Nykvarn slog Farsta med 2-1 och lite överaskad är jag. Tror nu att "Nyken" har stora chanser att fixa en div 1-plats hemma nästa måndag. Solfjäderstaden - Rönnby Ungdom 1-1 och det blir nog svårt för Östgöta-tjejerna att klara av bortamatchen, men tycker nog "vi" i Östergötland behöver ett lag till i div 1. Hagfors klarar av Örebro hemma och Fröjered har stora chanser att klara av Warberg. jag ska försöka "hjälpa till" med en serieindelning när alla lag är klara.

DJ/HJ turnering i Oxelösund
HJ-resultat:
Södermanland - Östergötland 2-7
Östergötland - Örebro län 6-1
Örebro län - Södermanland 2-2
Pratat lite med Södermanlands ledare och de sa att Östergötland var riktigt bra och har möjlighet att överaska lagen i SM. Örebro län körde "igelkott taktik" och köttade framför eget mål och Södermanland killar saknar lite stabilitet och behöver några som kliver fram i SM.
DJ-resultat
Södermanland - Östergötland 7-2
Östergötland - Örebro län 0-3
Örebro län - Södermanland 1-11
Södermanland som nästan bara består av Telge-tjejer är ju samspelta och kan bli farliga i SM. Östergötland har i mitt tycke en alldeles för ojämn trupp för att kunna hävda sig. Örebro län saknade några tjejer så reultaten är ju svårtolkade.

Kommentarer
Postat av: Niclas

Tror faktiskt att solfjäderstaden har en bra chans borta mot rönnby....

2009-03-23 @ 16:30:25
URL: http://www.nillelana.blogspot.com/
Postat av: Göte

OKI, du såg ju första matchen....

2009-03-23 @ 23:20:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0