Silly season del 1

Varje år går det ryckten om spelare "hit och dit". Hört att Telge kan få en del nytillskott, nämner inga namn innan jag är helt säker. Men det rycktas om både elit och div 1 tjejer. Finns ju en hel del tjejer som just nu tillbringar sina träningar i hallar som ligger c:a 1,5 mil från Wasa Sporthall.
När det gäller "min" klubb Bergs IK, så har vi haft 2 öppna träningar denna vecka och vi får väl se vad det kan bli av det. 9 "nya" ansikten har iaf visat sig och ingen av dom vek ner sig. Befintlig trupp är ju ganska liten så det behövs nya friska inför nästa säsong. Vi ska fortsätta med öppna träningar några veckor till och samtidigt börja skriva kontrakt med både gamla och nya.
Hur hittar man tjejer som flyttar in för att studera? Har ni några tips så hör av er.


Kommentarer
Postat av: Rosa

Sätter upp lappar på universitetet. tror att det är det lättaste sättet att komma åt dom om dom själv inte söker upp en förening.

2009-03-24 @ 18:12:01
Postat av: Anonym

Bra idé, känns som om tjejer inte söker. hade det varit en kille hade han "marknadsfört" sig som en elitsplelare på G till Linköping!!!

2009-03-24 @ 18:50:03
Postat av: Rosa#46

Precis.. killar är mycket tuffare på det området! Vi tjejer vill gärna höra att vi behövs och vågar inte riktigt ta för oss.

2009-03-25 @ 15:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0