DJ SM i Nyköping

Har ju sett tre av lagen som ska spela, Stockholm (träningstruppen), Södermanland och Östergötland. Om man ska gå på meriter så är Sthlm överlägset med sina 6 elitspelare. Södermanland som till  75% består av Telge tjejer med div 1 rutin måste ju rankas före Ö-götland med 4 tjejer med erfarenhet av div 1 spel.
Matcherna som jag sett är:
Sthlm - Råsunda 5-1.
Stockholm hade delat in laget i fyra femmor som spelade 1 och 1/2 period var. Underläge med 0-1 efter första halvan. Andra halvan dominerades totalt av Stockholm som gjorde 5-0 i den. Moa Hedlund och Jennie Welander var heta.
Ö-götland - Bergs 6-5.
Ett piggt Östergötland mot ett litet "hoprafs" i Bergs. Ganska jämt spel där DJ fick några enkla mål. Ingen som egentligen imponerade i Östgöta-laget men RIG-tjejen Elveroth måste kliva fram och se till att det blir stabilitet i försvaret som är den svaga punkten.
Ö-götland - Linköping IBF 2-8.
En helt berövlig match av DJ-laget. Oinspirerat spel inget hemjobb. Matchen måste verkligen "satt myror i huvudet" på Ted. Tränar man för mycket så att tjejerna tycker det är tråkigt? Den enda jag vill plusa i laget är Holm fråm Mjölby som iaf försökte hela matchen.
Södermanland - Nykvarn 5-6.
En match med uselt tempo. Nykvarn ska kvala till div 1 mot Farsta (troligtvis) och måste höja tempo betydligt om det ska gå vägen. Södermanland var lite loja och det tycktes som att matchen mer var ett måste än en bra träningsmatch.

Södermanland och Östergötland har ju hamnat i samma grupp, trots det ska man köra en träningsmatch bara veckorna innan SM. Hur klokt är det för det lag som förlorar den?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0