Tips för helgens...

matcher kommer här:

Östergötland:
Mjölby - Finspång     5-4
Kan bli en tuff match för Mjölby men jag tror hemmalaget är lite starkare.

Solfjäderstaden - KFUM Norrköping     6-4
Känns som "ett måste" för Solfjäderstaden. Laget har nog inte råd att tappa poäng i den här matchen om de vill vinna serien. Men jag tror att "Fjädern" är ett bättre tränat lag än KFUM och det kommer att ge utslag.

IBF Norrköing - Antvarden     3-5
Även efter denna match så är IBF seriens enda nollpoängare.

Det har ju redan spelats en match i omgången där IBF Linköping slog Boxholm med 7-4. Det resultatet var väl ingen högoddsare direkt.

Södermanland:
Sista omgången i första halvan av serien. Efter nyår blir det en ny div 2 serie där de 6 bästa från hösten plus ettan och tvåan i div 3 spelar. De sex från tvåan är redan klara men det står mellan Mesta, Gnesta U och Kolpenäs vilka lag från trean som ska spela i serien. Gnestas lag i tvåan får spela i trean i vår medans Gnesta U har chansen att spela i tvåan. Men det är förstås 22 tjejer från div 2 laget som också varit med i U-laget i någon/några matcher.

Telge - Katrineholm     8-3
Inga problem för Telge att vinna denna match.

Onyx - Torshälla    3-5
Toppfight som jag tror Torshälla tar hem. Kommer bara alla till spel som står i laguppställningen så vinnar man.

Nykvarn U - Gnesta     6-4
Div 1 laget har ju inga matcher så det blir säkert en femma från det som förstärker U-laget och det räcker absolut. Gnesta avslutar alltså serien på noll poäng.

Trosa/Edanö - Strängnäs     5-4
Det bör bli en jämn match. Jag tror att Trosa är lite bättre. Det finns ju en del tjejer i det laget som måste ha varit väldigt nära en plats i DJ-17 laget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0