Matchen igår mellan...

Telge och Hammarby var ett verkligt sömnpiller. Jag tror att båda lagen tagit julledigt någon dag för tidigt. Telge hade det rätta flytet och kunde vinna matchen i SD efter det att man kvitterat till 4-4 1 sek innan full tid.
Att man sen kunde avgöra i SD i spel 4 mot 5 på ett slumpartat sätt (inte skottet i mål) är väl ganska signifikativt för ett lag i medgång.

Att man fick spela 4 mot 5 i SD berodde på ett en spelare i Telge fick matchstraff 3 efter en ful "spirring". Visst var det lite ryggsäcksinnebandy just innan men det försvarar inte hennes tilltag. Lite måste man tåla utan att flippa ur helt och hållet.


Det blev inte många rätt i mitt tips då Västerås slog Sala med övertygande 6-1 och övertog därmed serieledningen. Hässelby övertygar också i östra och besegrade Råsunda med 3-1, där förlorade Råsunda viktiga poäng i toppstriden.

Nadja gjorde sin sista match för säsongen(?) i Telge och därmed tappar man sin främste poänggörare men det finns andra som kan och måste kliva fram istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0