Innebandyteori....

var det vi sysslade med på vår "träning" igår. Vi hade en samling innan derbymatchen mellan Linköping - Finspång i div 1 herrar. Stefan Hedlund hade först en genomgång för tjejerna hur Linköping spelade och det var intressant att höra Stefans tankar om försvarsspelet.

Efter genomgången fick varje tjej en uppgift av mig. De skulle under matchen följa en spelare i Linköping som spelade på samma position som dom själva och föra statistik på spelaren.

Matchen som sådan var väl ingen höjdare. Finspång försökte att hålla nere tempot och lyckades bra med det. Efter två perioder och ledning för LIBK med 5-1 så var egentligen matchen avgjord. Finspång hade inte förmågan att hota hemmalaget. Tredje perioden blev därför avslagen där LIBK var väldigt oinspirerade kändes det som. Finspång kunde hyfsa till siffrorna så slutresultatet blev 5-3.

Stefans tips var inte heller "klockrent" ;=)