2-11 i baken, vad ....

säger man? Egentligen är det inte så mycket att orda om. Vi möter ett Örebro som är klart bättre än oss. Många av målen är riktigt vackra, upprullningar av hela vårt lag.

De spelidéer vi visar upp på träningarna är totalt borta under våra matcher. Vad det beror på är prio ett att lösa inför avslutet av serien.

Julen kommer kanske lägligt så att jag kan ransaka mig själv och förhoppningsvis komma med en lösning. Hur den ser ut är förstås inte klar i skrivandets stund. Det känns som om lite vila och distans till innebandyn kommer helt lägligt.

Vilan blir ju förstås inte så långvarig då SM för distriktslag drar igång den 3:e januari. Stockholm kommer som vanligt laddade. I fredags var det information för föräldrar där de fick träffa tränarna och ställa frågor om uttagningat, spelidéer m. m. Därefter var det en genomgång av Stil och Profil både när det gäller spelare och föräldrar. Jag vet av erfarenhet (28 SM) att Stockholm inte direkt är Sveriges populäraste distrikt och att vi är väldigt påpassade under turneringen. De fick även info om kost, hotellet, matchschema och allt annat som snurrar runt under turneringen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

mer kondition!

mer styrka!

mwer fys!

detta är a och o för att nå framgång....

2009-12-20 @ 09:45:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0