Så var då första...

träningsmatchen avklarad. Efter en trevlig tillställning besegrades vi av Telge med 4-2. Trots att vi inte varit på "is" och tränat med klubba och boll såg det stundtals riktigt bra ut. Vi har ju inte spelat ihop något än så tjejerna var lite ovana med varandra men jag tycker att de löste detta problem på ett bra sätt. Det är iaf skönt att vi nu kommit igång på allvar.

Vi började matchen på bästa tänkbara sätt då Emma Rosth stänkte upp bollen i nättaket redan efter 24 sekunder. Passade gjorde Sandra Sundberg. Telge hade väl sedan mer av spelet men skapade inte de där riktigt vassa chanserna. Men efter 14.38 kunde Nadja Nielikäinen (återbördad från elitlaget Huddinge IK) göra 1-1 på passning från Lina Callin. 1-1 stod sig perioden ut med lite mersmak för Telge som också vann skotten med 12-5.

I andra perioden får vi mer av spelet och efter 12.45 tar vi ledningen. Nu är det den omvända ordningen Sandra gör mål och Emma passar (iaf enl protokollet, men jag tror inte hon var på plan). Men återigen kan Telge kvittera denna gång genom Johanna Stenberg alldeles på egen hand. Pausvila med resultatet 2-2 där matchen jämnats ut trots att det var en skottövervikt för Telge med 11-4 (?).

I tredje perioden kliver Nadja in och gör två mål (6.50 och 16.45) passning på det andra målet krediteras Josephine Forsmark. Skott 12-7.

Med facit i hand så syntes det att Telge varit inne i hall och tränat. Vi gör iaf en riktigt bra match och kommer att bli giftiga i år. Tycker att alla skötte sig bra med hårt jobb och tjejerna hade roligt vilket var en av målsättningarna med matchen.Några extra plus till Fia i mål som börjar säsongen som hon slutade förra - på ett strålade sätt.

Ett inte alltför nedslaget gäng efter första matchen för "nya" Linköping Innebandy.

Mer reflektioner om matchen kommer senare.