Lite om matchen i....

söndags. Nu har man fått lite distans till matchen och kan konstatera att vi egentligen gjorde en bra match rakt igenom. Vad jag då har tänkt igenom är de individuella insatserna. Som lag har vi ju inte spelat ihop något än utan det blir ju uppgiften i träningsmatcherna inför seriestarten. Det kan alltså bara bli bättre ur den synvinkeln.
Inviduellt då? Fia i målet gör en mycket bra insats, men det är vi ju bortskämda med förstås. Backarna gör ett bra jobb utan att vara särskilt samspelta än. Alla gör ett fullgott jobb och baklängesmålen som kommer beror ju mest på kommunikationsmissar vilket kan skyllas på ovanan med backkollegan. Jag kommer givetvis att pröva olika konstellationer i matcherna framöver. Framåt märktes det kanske mest att kedjeformationerna var nya (ingen kedja hade spelat ihop innan) och därför fattades det en del i passningsspelet. Potentialen finns, det är "bara" jobbet med att hitta rätt i kedjorna som återstår. Vi har ju fortfarande semestrar och studenter på väg in så truppen kommer ju att bli större och starkare.

Skolan har börjat och förberedelserna inför innebandyelevernas ankomst nästa vecka är i full gång. Det börjar på tisdag då 24 förväntansfulla elever kliver in genom porten för att få förmånen att utöva sin favoritidrott dvs spela innebandy på skoltid. Jag kan konstatera nu när intagningarna är klara att 16 av dem har meriter från distrikstlagen. Så det ser ju ut att kunna bli en stark årsklass och förhoppningsvis några tillskott till skollagen.

Sussane Gustavsson tog inte bara en time-out utan har lämnat Linköping Innebandy helt. Ny klubbadress blir tydligen KFUM Norrköping. Synd att en sån kompetent spelare väljer spel i tvåan istället för ettan men i och för sig hade jag inte henne med i min planering inför säsongen så det ställer inte till det för oss. Hon och många av de andra från LIBK går alltså till KFUM och det ska bli intressant att följa dem och vad de kan åstadkomma i den nya klubben.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0