Jaha...då har vi spelat....

Go och Gla Cup i Nykvarn. Resultatmässigt kanske ingen höjdare med 3 förluster och 1 vinst. Det positiva var att vi höjde oss ett snäpp för varje match. Samtidigt kommer vi ju för varje träningsmatch närmare det lag som ska starta i seriepremiären mot Vänersborg. Men vi saknar fortfarande tjejer som ännu inte fått visa sig i matcher och det är fortfarande en del tjejer som vill testa att komma in i truppen.

Matcherna då?
Vi började mot Huddinge och det blev en match där vi mest fick jaga boll. De hade ett betydligt högre tempo än oss så vi kom vid varje bollinehav i tidsnöd och fick inte igång något eget spel. Förlusten med 4-0 var det inte så mycket att protestrera mot, det kunde blivit mer. Sofia var duktig i målet och Anna gjorde en bra match på backen.





Huddinge kommer i är att få det kämpigt i elitserien och trion Varli, Tjusberg och Wiman får tillsammans med Emelie i målet dra ett tungt lass. En som kommer att kunna bidra med mycket är också Linda Englund som var duktig.

Nästa motståndare var Hässelby som är nykomling i div 1 östra. Vi började matchen på ett "snurrigt" sätt och var tex bara fyra på plan när de gjorde sitt fösta mål. Medans vi sprang omkring och funderade på vad som hände i vårt byte passade Hässelby på att göra två mål till. Efter det kom vi in i matchen och började skapa men hade 0-3 efter första perioden. Andra perioden dominerade vi ganska stort men lyckades "bara" göra ett mål genom Karro Hägglund på pass från Anna. Vi gjorde iaf en bättre match än den första.

Dags för lunch och det blev en ganska stressig historia. Vi hann knapp äta


innan det var dax att snabbt ta sig till hallen för tredje gruppspelsmatchen mot Telge. Telge var det andra träningsmatchen mot och lite närmare var vi än i den första. Dock förlust med 1-2 men vi var med i matchen och skapade en hel del chanser för kvittering. Målet gjorde Sandra på pass från Rosa.

Cupen avslutades med placeringsmatcher där fyror, treor, tvåor och ettor i de båda grupperna mötte varandra. Det var alltså dax för oss att möta fyran i den andra gruppen som var Telges div 2 lag. Kul att få träffa på min vän och gamla kollega Tommy


även om han var väldigt trött(?) när den här bilden togs före matchen. Vi gör vår bästa match i turneringen och har mycket bollinnehav. Samtidigt skönt att Rosa, Wiman och Lisa får göra våra mål i 3-1 vinsten.

Sammanfattningsvis var det en bra turnering när det gäller motstånd, vi kan bättre och det kommer vi att visa i framtida träningsmatcher. Man kan också konstatera att samtliga i vår grupp slog sin placeringsmotståndare så det bör ju innebära att vår grupp var starkare än den andra.

I övrigt kan man ju nämna att Balrog hade 8 utespelare i finalen mot Huddinge som de förlorade ganska stort. Det verkar som Balrog kommer att ha en ganska liten trupp till elitserien (5 var på landslagslägret på Gotland).

Snackade också med två tjejer om saker som kan bli överaskande nyheter i framtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0