Intressanta matcher...

som spelas ikväll. Nykomlingsmöte i Älvstrandshallen mellan Hagfors och Fröjered. Lagen hade tuffa kvalmatcher förra säsongen då Hagfors blev vinnare. Ska Fröjered få revanch ikväll? Jag tror att Hagfors drar det längsta strået och vinner med 5-3.
I Stockholm är det derby mellan Hammarby och Hässelby. Derby är ju alltid lite vanskligt att tippa men om man ska dömma efter vad lagen presterat hittills så blir det Hässelbyvinst. Tips 7-2 till Hässelby.

I den södra serien är det två Smålandsderbyn där Ingelstad/Växjö tar emot CL96 och stort derby i Jönköping mellan Jönköping och Östra. I Ängelholm möts Engelholm och Warberg.

Att CL96 vinner över Ingelstad är nog ganska säkert blir nog en hel del mål också. Tips 8-3 till CL. Båda Jönköpingslagen vann i första omgången men efter kvällens match är det bara JIK som är obesegrat. Tips 6-2 till JIK.
Warberg som är mångas favorit i södra förlorade lite överraskande (tycker jag) mot Olofström i första omgången. Det blir 3 poäng ikväll istället. Vinst mot Engelholm med 5-2.

Gårdagens match mellan Rönnby Ungdom och Farsta vann Rönnby med 6-3. Tilda Flodell (ny från Västerås) hade en grym kväll med 4 mål och 1 ass. Tilda är född 94 och var riktigt duktig i DJ-17 SM:et i Nyköping i våras.
Farsta vann skotten i matchen med 33-23, alltid något.

Jag såg förövrigt på SIBF:s hemsida att man utökat NIU-gymnasierna med Solna gy och Farsta gy. Så nu är det väl fulltecknat i Stockholmsområdet vilket jag antar inte gagnar oss på Igelstavikens gymnasium.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rönnby hade enligt VLT dessutom Hanna Pettersson i mål, inte lätt för stackars Farsta..

2010-09-29 @ 22:38:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0