Tredje dagen i Nyköping...

Tidig matchstart i Sporthallen. Vi (Stockholm) möter Gotland 08,30. Vi var redan klara gruppsegrare men Gotland spelade fortfarande för en andraplats i gruppen. Vi körde på från början mot ett defensivt Gotland som backade hem vilket alla lag hittills i gruppen har gjort. Eftersom kvartsfinalplatsen redan var fixad så vilade Jullan - Lisa L och Malla, tjejerna som låg 1, 2 och 3 i skytteligan. Men det fanns andra som ville visa att de skulle vara med från start i kvartsfinalen så efter första ledde vi med 6-0. Efter tre perioder så lyste det 11-1 på resultattavlan. Bra insatser av backparet Alex och Moa som tillsammans stod för 3 mål och 5 ass.

Sen var det dax att åka till Oxelösund för att se matchen mellan Östergötland tre tjejer från min "gamla klubb" LIBK och Västergötland. Västergörland var också en trolig motståndare i kvarten. Matchen vanns av V-götland med 6-2 och det var resultatet som precis gav dem andraplatsen i sin grupp och "vinsten" att få Stockholm som motståndare i kvarten. Jag tyckte "mina" tjejer Lina, Jessica och Karro skötte sig bra och matchen var betydligt jämnare än vad resultatet visar. Bra i V-götland var Lockerudstjejerna Jeanette Niklasson och Sandra Blomqvist.



Kvällsmatchen blev kvartsfinalen mot V-götland. En ganska trist historia där motståndarna inte hade orken att rubba Stockholm. De i matchen mot Ö-götland så duktiga Lockerudstjejerna hade inte mycket kraft kvar så det var bara vid några få tillfällen de kunde oroa. Trots underläge med 3-0 efter två perioder så orkade inte V-götland kliva fram utan ställde upp på egen planhalva även i tredje. Matchen slutade 3-0 till Sthlm och det var alltså semi-final klockan 09,00 på söndagen som var nästa utmaning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0