I morgon smäller det.....



Seriefinal i mellersta där vi om vi vinner är klara för kvalspel. Lokal-TV sänder matchen, så det är kul värre. Hur det går? Det vet vi imorgon vid fem-tiden. Men såklart hoppas jag på en seger. I övrigt i serien så är det söndagsmatcher som gäller. Tre lag kämpar för att inte hamna på nedflyttningsplats och två möter lag som är klara för nedflyttning till div 2. Rönnby tar sig an Råsunda hemma, Fröjered möter Hammarby på bortplan och de lutar väl åt segrar för Rönnby och Fröjered. Skattkärr har en svårare match (Iaf på pappret) då de möter Köping i Karlstad. Det kan bli tufft så vill det sig illa så ligger laget på nedflyttningsplats inför sista omgången. Hagfors kan förstås dras in i striden men bör väl klara Farsta hemma och därmed spela till sig en säsong (minst) till i ettan. Match med lite betydelse är Täby mot Linköping.

Jag tänkte avstå från att tippa omgången.

I "getingboet" södra serien så är det som brukligen många "kniven på strupen" matcher. Kan tänka mig att Göteborg och Älvstranden spelar till sig segrar mot CL98 rspektive Engelholm.  Södra Dal har en svår bortamatch mot Jönköping och det lär inte bli några poäng i den matchen. Östra möter Pixbo och det ska väl mycket till om de klarar att slå dem. Vänersborg har Olofström på bortplan och det blir inga poäng för dem heller. Så inför sista omgången står alltså striden mellan Södra Dal, Östra och Vänersborg om mina funderingar går hem.

Norra serien tjuvstartade med matchen mellan Sten Sture och Sala, där det blev en hemmavinst. Frågan är om Skellefteå ska kunna säkra kontraktet i denna omgång? Match mot IKSU Ungdom på bortis och de bör vara så motiverade och taggade att de ska kunna vinna den matchen. Konkurrenten Boden möter RIG på hemmaplan och kan förstås också vinna, då motivation slår klass i många matcher.

Elitserien intressantasde match är Täby mot Falun. Vinner Täby så är man klara för slutspel och det gör man i Tibblehallen.

Södermanlands div 2 är avgjord och Södertälje får kvala till ettan. Bryderiet för Ove och co är väl vad man får möta för Stockholmslag, inte avgjort än men kanske en tripp till Viksjö Sporthall på söndag är att rekommendera.

Likadant i Östergötland, Solfjäderstaden går mot kval och Ted var nera i Tranås för att kolla Färjestaden förra helgen. Nu är det inte säkert att de får möta Öländskorna då de fortfarande har chansen att gå förbi Hovshaga och lura dem på seriesegern. Men mycket ska förstås till för att det ska hända.

Kommentarer
Postat av: Ted

Hann allt med en tur till växsjö i tisdags med bara ifall ;)

Lycka till i morgon nu.

2011-03-04 @ 22:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0